Tην Τετάρτη αποφασίζει η ΕΙΜ της ΕΠΟ για Λαλά

18/09/2014 - 12:12

aiolikos_fostiras_1-1_lalas3Μετά τη νέα κατάθεση των παραγόντων της ΕΠΣ Λέσβου στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών (ΕΙΜ), χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ξεκαθάρισε εν πολλοίς το τοπίο γύρω από το θέμα που έχει προκύψει με τον Τόλη Λαλά και το εάν ορθώς έχει μείνει ελεύθερος από την ΕΠΟ την 1η Ιουλίου.

Όπως σας ενημέρωσε αναλυτικά με χθεσινό του ρεπορτάζ το "SL", η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας ζήτησε κάποιες επεξηγήσεις από την ΕΠΣ Λέσβου, ώστε να δώσει την ετυμηγορία της. Στο Πάρκο Γουδή βρέθηκαν λοιπόν ο Παράσχος Λάσκαρης, αλλά και ο Παναγιώτης Σάλτας -που μετείχε την ίδια μέρα σε άλλη επιτροπή- απαντώντας στις ερωτήσεις τόσο των ανθρώπων της ΕΠΟ, όσο και των δικηγόρων που εκπροσωπούσαν τις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος της Αγιάσου αμφισβητεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να γίνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι, προς τον Αιολικό, ζητώντας το δελτίο του παίκτη να επιστρέψει στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", αν και η υπόθεση δείχνει να ξεκαθαρίζει, η ΕΙΜ ζήτησε από τους δικηγόρους των δύο πλευρών να αποστείλουν συμπληρωματικά υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και το αργότερο έως την Πέμπτη (25/9) θα έχει βγει η απόφαση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης παραμένει ανενεργός, μέχρι μία ομάδα να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταγραφή του και παρά τη σφοδρή επιθυμία του Λαλά να ντεμπουτάρει στη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, αυτό δεν πρόκειται να γίνει στο κυριακάτικο ματς με την Αχαϊκή, αλλά ίσως να συμβεί στο παιχνίδι της 3ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μανδραϊκό εκτός έδρας, εφόσον η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών κρίνει πως ο παίκτης είναι όντως ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey