Εισιτήρια και προετοιμασίες εν όψει Αχαϊκής

18/09/2014 - 12:14

AIO_AFISA_axaikh_2slΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης Αγωνιστικής κόντρα στην Αχαϊκή, που θα αποτελέσει την επιστροφή της ομάδας της Μυτιλήνης στη Γ' Εθνική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15 της Κυριακής (21/9), οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα και τα εισιτήρια τιμώνται προς 10€ (γενική είσοδος) και 12€ (κερκίδα VIP). Επίσης θα κυκλοφορήσουν και εκπτωτικά εισιτηρία προς 5€ για φοιτητές, στρατιωτικούς, ανέργους και νέους ηλικίας 10 έως 16 ετών, με την επίδειξη στην είσοδο των σχετικών ταυτοτήτων. Παιδιά έως 10 έτων εισέρχονται δωρεάν.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι δύο μεγάλοι χορηγοί, πλην του Olive Press Hotel, που θα διαφημίζονται πλέον στη φανέλα του Αιολικού. Πρόκειται για την εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και το club "OXY" στην Πέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Την Κυριακή 21.09.2014 και ώρα 18:15 η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football league 2 με αντίπαλο την ομάδα της Αχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε την επιστροφή του Αιολικού μας στις Εθνικές Κατηγορίες. Οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν έχουν ως εξής:
Γενική είσοδος: 10 Ευρώ
Είσοδος σε κεντρική κερκίδα: 12 Ευρώ
Φοιτητές – Στρατιώτες – Άνεργοι – Νέοι 10-16 ετών: 5 Ευρώ με επίδειξη των σχετικών ταυτοτήτων
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 10 ετών

Οι πόρτες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 17:00."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey