Στην αναμονή για Λαλά, τέλος οι Μεντί!

30/09/2014 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2014 - 15:25

Mendy_Christian_Simon_Tarlas1Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, ωστόσο σε ότι αφορά τον Αιολικό η ημέρα δε θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις νεοαποκτηθέντων παικτών.

Η διοίκηση, παρά τις προσπάθειές της να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα στην υπόθεση των δύο Σενεγαλέζων, που βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στη Μυτιλήνη, δεν κατόρθωσε να εκδόσει δελτία από την ΕΠΟ.

Έτσι, ο Κριστιάν και ο Σιμόν Μεντί (φωτό) αποχώρησαν από το νησί, αναζητώντας αλλού την τύχη τους. Ο Βαγγέλης Γούτης και οι διοικούντες είχαν σχηματίσει αρκετά καλή άποψη, όμως το καθεστώς που επικρατεί με τους αλλοδαπούς στις ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν επέτρεπε στους δύο Σενεγαλέζους να πάρουν άμεσα στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

aiolikos_fostiras_1-1_lalas2Σε ότι αφορά την υπόθεση του Τόλη Λαλά (φωτό) στον Αιολικό αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ. Οι δικηγόροι κατέθεσαν τα συμπληρωματικά υπομνήματά τους την περασμένη Τετάρτη, όμως η υπόθεσή του δε συζητήθηκε, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην αυριανή συνεδρίαση, όπου θα κριθεί και το θέμα του Μυτιληνιού επιθετικού.

Στον Αιολικό, θέλοντας να προλάβουν τις ημερομηνίες, κατέθεσαν το δελτίο μεταβολών του ποδοσφαιριστή, που θεωρείται ως και αυτή τη στιγμή ελεύθερος για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πριν τη λήξη της σημερινής προθεσμίας.

Με την Επιτροπή Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ να αποφασίζει αύριο λοιπόν εάν ο παίκτης αφέθηκε ορθώς ελεύθερος το καλοκαίρι, τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή, είναι δύο. Ή θα αποδειχθεί ότι ο Λαλάς είχε όντως τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ή η Επιτροπή θα ανακαλύψει παρατυπία στον τρόπο της προηγούμενης μεταγραφής, επιστρέφοντας αυτόματα το δελτίο του παίκτη στον Όλυμπο Αγιάσου, χωρίς τη δυνατότητα -λόγω της λήξης των μεταγραφών- νέας διαπραγματεύσης παρά μόνο στο επόμενο μεταγραφικό "παράθυρο". Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ μέσα από την ΕΠΟ, οι πιθανότητες βάσει των όσων συζητήθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, τείνουν προς τη μεριά του Τόλη Λαλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey