Ελεύθερος και... "κυανόλευκος" ο Λαλάς!

02/10/2014 - 14:26

Lalas_Aiolikos_Ajax_Syrou2-0_1Πριν από λίγη ώρα υπήρξε η πολυπόθητη εξέλιξη, για Αιολικό και Τόλη Λαλά, στην υπόθεση του Μυτιληνιού επιθετικού από την Επιτροπή Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ, η οποία εξέδωσε απόφαση που δικαιώνει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις του Ολύμπου Αγιάσου.

Το θέμα της μεταγραφής του Λαλά από τον Όλυμπο στον Αιολικό, το καλοκαίρι του 2013, συζητήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με την ΕΙΜ να ακούει προσεκτικά όλες τις "αντιμαχόμενες" πλευρές. Τελικώς, όπως προκύπτει, ο Λαλάς έμεινε ορθώς ελεύθερος από την ΕΠΟ στη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού η μεταπήδησή του από το σύλλογο της Αγιάσου είχε γίνει με κανονική μεταγραφή. Κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης είχε κανονικά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς το δελτίο του να επιστρέφει αυτόματα στον Όλυμπο.

Το πρόβλημα προέκυψε, όταην η ομάδα της Αγιάσου ζήτησε να κριθεί άκυρη η συγκεκριμένη απόφαση, καταλογίζοντας παρατυπία στις διαδικασίες που ακολούθησε η ΕΠΣ Λέσβου, αλλά και δόλο από τη μεριά του Αιολικού. Τελικώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης θεωρείται και τυπικά ελεύθερος. Επομένως, ο Αιολικός που τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσε -για να προλάβει τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου- το δελτίο μεταβολών του παίκτη, ζητώντας τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Μυτιλήνης, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λαλά από το αμέσως επόμενο ματς κόντρα στον Μανδραϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey