Ανακούφιση για Λαλά και στήριξη σε Όλυμπο

03/10/2014 - 19:24

Lalas_Aiolikos_OlivePressΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, μετά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ για την υπόθεση του Τόλη Λαλά.

Σε αυτή τονίζεται πως ολοκληρώθηκε η "περιπέτεια" του ποδοσφαιριστή, που "ήθελε εναγωνίσως να φορέσει τη φανέλα του Αιολικού", ενώ χαρακτήρισε ως "σκόπιμη παραπληροφόρηση" τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που έκαναν λόγο για παράτυπη μεταγραφή του Λαλά, το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, επιθυμία της διοίκησης του Αιολικού και κυρίως του χρηματοδότη της Παναγιώτη Τρύφων, είναι η οικονομική στήριξη στην ομάδα του Ολύμπου Αγιάσου, από την οποία προέρχεται ο παίκτης, ανεξάρτητα της απόφασης της ΕΠΟ, ως ένα ακόμα δείγμα σεβασμού των τοπικών σωματείων και του σπουδαίου ρόλου που επιτελούν στο λεσβιακό ποδόσφαριο.

Αναλυτικά: "Με αφορμή την δικαίωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Απόστολου Λαλά, από την Επιτροπή Ιδιοτήτων Μεταγραφών της ΕΠΟ και την επιβεβαίωση πως ο ποδοσφαιριστής ήταν πράγματι ελεύθερος κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η διοίκηση του Αιολικού θέλει να εκφράσει πρώτα απ΄ όλα την ανακούφισή της για την ολοκλήρωση της περιπέτειας του Λέσβιου ποδοσφαιριστή, που ήθελε εναγωνίως να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας μας.

Παράλληλα ως διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης, που διαχρονικά συνεργάζεται αγαστά με τα τοπικά σωματεία και σέβεται απόλυτα τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στο λεσβιακό μας ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και αμίλητοι στην σκόπιμη παραπληροφόρηση στην οποία κάποιοι επιδίδονται τελευταία.

Γιατί ο Αιολικός διαχρονικά ανέδειξε και θα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από τα τοπικά μας πρωταθλήματα, σεβόμενος πάντοτε τα σωματεία από τα οποία εκείνοι προέρχονταν, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Εις απόδειξη αυτού και παρά το ότι το σωματείο του Ολύμπου βρέθηκε προφανώς υπό την ενθάρρυνση κάποιων που σκόπιμα καλλιεργούν εδώ και καιρό την διχόνοια στο λεσβιακό μας ποδόσφαιρο, σε αντιδικία με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Λαλά και την διοίκηση του Αιολικού, θα προχωρήσουμε ανεξάρτητα της απόφασης της ΕΠΟ, στην οικονομική στήριξη της ομάδας της Αγιάσου.

Η απόφαση αυτή, ήταν ειλημμένη, τόσο από τον βασικό υποστηρικτή της ομάδας Παναγιώτη Τρυφων όσο και από τον Πρόεδρο της ομάδας μας Σταύρο Γριππιώτη , ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του Απόστολου Λαλά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey