Λαλάς: "Το μυαλό πλέον στο Μανδραϊκό..."

03/10/2014 - 20:04 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2014 - 20:05

aiolikos_fostiras_1-1_lalas3Ο Τόλης Λαλάς, μετά το τέλος που έδωσε η ΕΠΟ στην "περιπέτεια" της μεταγραφής του στον Αιολικό, μίλησε στο "SL" για τα συναισθήματα που του άφησε η όλη υπόθεση, αλλά και για το πού ακριβώς βρίσκεται πλέον το μυαλό και η προσήλωσή του.

"Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα σοβαρά θέματα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς", τονίζει χαρακτηριστικά ο Αγιασώτης επιθετικός. "Πλέον, σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μέσα στην έδρα του Μανδραϊκού και το πώς θα βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της κατηγορίας και της βαριάς φανέλας του Αιολικού, αλλά και να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών του προπονητή μου".

Ο Τόλης Λαλάς επισημαίνει πως η χθεσινή εξέλιξη αποτελεί σίγουρα μια ανακούφιση: "Όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσα να μην επηρεστώ από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν είναι ότι πιο εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή, να διαχειριστεί το γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται για τέτοιους λόγους στην επικαιρότητα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως είχα το δίκιο με το μέρος μου. Είχα εμπιστοσύνη τόσο στους ανθρώπους της ΕΠΣ Λέσβου, όσο και στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, ενώ και η διοίκηση της ομάδας με στήριξε ιδιαίτερα σε όλη αυτή την περίοδο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί αποδείχθηκε πως όλα έγιναν νόμιμα και αυτό που μετρά είναι ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Αιολικού, διεκδικώντας την ευκαιρία μου στη Γ' Εθνική."

Παρά την "ταλαιπωρία" του και το ότι έμεινε αναγκαστικά στην... κερκίδα στο ματς της πρεμιέρας με την Αχαϊκή, ο Τόλης Λαλάς δείχνει και τη μεγαλοψυχία του: "Υπήρξε πίκρα, γιατί δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να τύχω τέτοιας της αντιμετωπίσης από τη διοίκηση του Ολύμπου Αγιάσου. Αποδείχθηκε ότι παρακινηθηκε από ανθρώπους που ήθελαν μόνο να δημιουργήσουν πρόβλημα σε εμένα και τον Αιολικό. Δεν τους πέρασε όμως... Ειλικρινά, δεν κρατάω καμία κακία στους ανθρώπους του Ολύμπου. Τέλος καλό, όλα καλά. Προσωπικά, εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, να καταφέρει να βρει το δρόμο της αγωνιστικά και να πετύχει τους στόχους της."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey