Στο "Κ. Κεντέρης" με Λουτράκι!

07/10/2014 - 19:30

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στο Γήπεδο του Ηροδότου στον αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ο προγραμματισμός για την έδρα που θα φιλοξενούσε τα ματς του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για την 4η Αγωνιστική, η ομάδα της Μυτιλήνης καλείται να φιλοξενήσει το ΑΟ Λουτρακίου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, όμως ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στον "Ταρλά", αφού την ίδια ημέρα η ΑΕΛΚ φιλοξενεί στο νησί την Κέρκυρα (18:15) για την 7η Αγωνιστική της Super League.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση του Αιολικού απέστειλε αίτημα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο αγώνας με το Λουτράκι να ξεκινήσει στις 15:00, ώστε να μην συμπέσει με το ματς της Super League, δίνοντας τη δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου να παρακολουθήσει από κοντά και τα δύο παιχνίδια. Το πιο πιθανό είναι η Επιτροπή Πρωταθλήματος να κάνει αποδεκτή την αλλαγή της ώρας, αφού έτσι κι αλλιώς απαιτείται και περισσότερος χρόνος πλέον για την αποστολή του Λουρακίου μέχρι να φτάσει από την Καλλονή στο Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης για την επιστροφή της στη βάση της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey