Τρίποντο στη Μάνδρα!

12/10/2014 - 18:34

Mixalakis_Ethnikos_Aiolikos3-4Ο Αιολικός έφυγε νικητής από την έδρα του Μανδραϊκού με σκορ 0-1, χάρη σε ένα πανέμορφο γκολ του Άκη Μιχαλάκη, σε αγώνα για την 3η Αγωνιστική της Γ' Εθνικής, στον 3ο όμιλο. Η ομάδα της Μυτιλήνης έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, έχοντας πραγματοποιήσει και το ρεπό της, εκμεταλλευόμενη και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αντιπάλων της που διεκδικούν άνοδο στη Football League.

Oι παίκτες του Βαγγέλη Γούτη μπήκαν αρκετά καλά από το ξεκίνημα και απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις, με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Ζαγοριανό και Τόρες. Ο Μανδραϊκός δεν έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Μάππα στο πρώτο 45λεπτο και το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Στην επανάληψη, ο Αιολικός πίεσε από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ. Απείλησε μια φορά με τον Μιχαλάκη και η δεύτερη ήταν και... φαρμακερή. Ο Γιώργος Σαμπάνης επιχείρησε μια βαθιά μπαλιά, η κεφαλιά πάσα προς τον Μιχαλάκη τον έφερε μέσα στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Παλιγγίνη για το 0-1.

Στη συνέχεια του αγώνα ο Αιολικός αγωνίστηκε με στόχο να διατηρήσει το κεκτημένο του προβαδίσματός του, ωστόσο ο Αμπντουραχμάνι λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μάππα, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Η φάση αυτή αφύπνισε του Μυτιληνιούς, που ανέβασαν ξανά απόδοση και απείλησαν διαδοχικά με Γάλα και Λαλά.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Αιολικού να πανηγυρίζουν το τρίποντο μέσα στην έδρα του Μανδραϊκού, μαζί με τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Φράγκειου" Γηπέδου και ενίσχυσαν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας.

Συνθέσεις

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Κρητικός, Φερεντίνος, Νιφαδόπουλος (19' λ.τρ. Αμανασίδης), Ζαγκλής, Αμπντουραχμάνι, Σιγάλας, Μπέντας, Καούνας (65' Ασημάκης), Μποδώνιας

AIΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Μουτζούρης, Γ. Σαμπάνης, Λένγκα, Μαγγανάς, Μίχος, Μπακάλης, Γάλας (82' Πασαλίδης), Τόρες (70' Μ. Σαμπάνης), Μιχαλάκης (59' Λαλάς), Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey