Γούτης: «Κακό γήπεδο, καλό αποτέλεσμα»

13/10/2014 - 12:51

Goutis_Aiolikos_Asteras_MagoulasΟ Αιολικός έφυγε νικητής από την έδρα του Μανδραϊκού (0-1) και ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης Βαγγέλης Γούτης έδειξε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στη σημαντική υποστήριξη των φιλάθλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ": «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που κατακτήσαμε απέναντι σε ένα αξιόλογο συγκρότημα, όπως αυτό του Μανδραϊκού. Το παιχνίδι δε διεκδικεί πάντως δάφνες ποιότητας, αφού παίξαμε σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο και αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε έτσι το παιχνίδι μας, στις ανάγκες του αγώνα, παίζοντας ουσιαστικά με πρωτόγνωρο τρόπο. Είχαμε τον έλεγχο, ενώ κινδυνέψαμε μόνο μία φορά. Δημιουργήσαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το προβάδισμά μας.

Στο ποδόσφαιρο μετράει και το τρίποντο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που βρέθηκε στο γήπεδο της Μάνδρας. Έζησε κάθε λεπτό του αγώνα και τον νιώσαμε έντονα. Κοιτάμε πλέον μπροστά για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο το Λουτράκι.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey