"Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς!"

15/10/2014 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 15/10/2014 - 21:24

Aiolikos_dioikisi_Limnos_Atsiki1Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, αναφορικά με την εξέλιξη που υπήρξε από πλευράς Ολύμπου Αγιάσου στην υπόθεση του Τόλη Λαλά και την έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιοτήτων Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Αναλυτικά: "Με λύπη αλλά και προβληματισμό για το μέλλον του λεσβιακού ποδοσφαίρου, το οποίο κάποιοι εμφανέστατα πια, επιχειρούν να διαμορφώσουν στα μέτρα τους, για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους και να ικανοποιήσουν τα πάθη τους, ενημερωθήκαμε ότι το σωματείο του Ολύμπου Αγιάσου, κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιοτήτων Μεταγραφών της ΕΠΟ, που δικαίωνε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Απόστολο Λαλά.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας - και ο πρόεδρος μας προσωπικά - εκδήλωσαν δημοσίως την πρόθεση τους να στηρίξουν το σωματείο της Αγιάσου.

aiolikos_fostiras_1-1_lalas3Επειδή είναι προφανές πως από την ενέργεια αυτή, η κατάσταση ξεφεύγει από την απλή υπόθεση του μέλλοντος ενός παιδιού σαν τον Απόστολο Λαλά, η διοίκηση του Αιολικού διαμηνύει με την ανακοίνωσή της αυτή, πως δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανένα εκβιασμό ούτε αυτών που φαίνονται μπροστά στην ομάδα, ούτε εκείνων που προφανέστατα τους υποκινούν.

Άλλωστε για μια ομάδα όπως η Αγιάσος που διατείνεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα επιβίωσης, δεν είναι περίεργο να πληρώνει με τόση ευκολία το ιδιαίτερα «τσουχτερό» παράβολο της ένστασης και ένα διακεκριμένο δικηγόρο με έφεση στο αθλητικό δίκαιο; Τους αφήνουμε όλους πλέον στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Απλά να γνωρίζουν όλοι ότι ο Αιολικός θα προσπαθεί να αναδεικνύει το λεσβιακό ποδόσφαιρο, έχοντας δεδομένο ήθος, σεβασμό στα σωματεία, στους θεσμούς και στις αρχές σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται...

Μυτιλήνη

15/10/2014"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey