Για το τρίποντο και με Λουτράκι

18/10/2014 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2014 - 19:58

Goutis_Komninos_Aiolikos_training_Agia_ParaskeviΟ Αιολικός αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής το Λουτράκι, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Ο Βαγγέλης Γούτης και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα, στοχεύοντας μόνο στη νίκη που θα διατηρήσει το απόλυτο για την ομάδα της Μυτιλήνης και θα δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων μετά τις νίκες με Αχαϊκή και Μανδραϊκό.

Μοναδικά προβλήματα παραμένουν τόσο η απουσία του Σεραφίγγου για δεύτερη εβδομάδα εκτός νησιού, όσο και εκείνη του Γόμου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να νοσηλεύθει στο "Βοστάνειο" με υψηλό πυρετό. Οι δύο παίκτες δεν είχαν συμπεριληφθεί ούτε στην αποστολή με τον Μανδραϊκό. Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή στην αποστολή του Ντιέγκο Τόρες, που αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Στα ευχαριστά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Απόστολου Παπαζούδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στο ματς με την Αχαϊκή και είναι ξανά διαθέσιμος.

Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έχει ναυλώσει πούλμαν, για όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Καλλονή, αλλά δε διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey