Μόνο νίκη με Παναρκαδικό

31/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:12


Να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα, διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ισοπαλία με το Λουτράκι, επιθυμούν άπαντες στον Αιολικό, προετοιμαζόμενοι με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Μάκης Μουτζούρης, που ήταν ο μοναδικός αμφίβολος ποδοσφαιριστής λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη και έτσι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό.

Ο Βαγγέλης Γούτης δοκίμασε στις προπονήσεις διάφορα σχήματα, με στόχο να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας νέα στοιχεία, που θα τη βοηθήσουν να αποκτήσει περισσότερη φαντασία στη διάρκεια ενός αγώνα, έχοντας αντιληφθεί πλέον από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής, πως οι περισσότερες ομάδες θα αντιμετωπίσουν τον Αιολικό με ιδιαίτερα κλειστές άμυνες.

Ο αγώνας με τον Παναρκαδικό θα ξεκινήσει στις 13:00, για συγκοινωνιακούς λόγους μετά από αίτημα του Αιολικού, που θα πρέπει να προλάβει την βραδινή αεροπορική πτήση από το "Ελ. Βενιζέλος" για να επιστρέψει στη βάση του. Αεροπορικώς θα γίνει και η αναχώρηση της αποστολής από τη Μυτιλήνη. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Βασιλάκη και Λεοντακιανάκο του ίδιου Συνδέσμου.

Στην Αρκαδία ο Αιολικός θα έχει την υποστήριξη των φίλων του, με το Σύνδεσμο της Αθήνας να διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει από την Ομόνοια, μπροστά από το κατάστημα Hondos Center, στις 9 το πρωί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey