Τεσσάρα... παστέλωσε στην Τρίπολη!

02/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2015 - 14:01


Ο Αιολικός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με σκορ 1-4 επί του Παναρκαδικού, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θριάμβευσε χάρη σε δύο γκολ του Ζαγοριανού, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Αιολικού και δύο ακόμη τέρματα των Μιχαλάκη και Μάκη Σαμπάνη, μην αφήνοντας ουσιαστικά κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Ο Βαγγέλης Γούτης παρέταξε την ομάδα του με τη γνωστή διάταξη 4-2-3-1, έχοντας αυτή τη φορά τον Καδή σε ρόλο δεξιού μπακ, στέλνοντας τον Μουτζούρη αριστερά αντί του Μαγγανά που έμεινε στον πάγκο. Εκτός αποστολής βρέθηκε την τελευταία στιγμή ο Ντιέγκο Τόρρες, για τον οποίο η επίσημη αιτιολογία είναι τραυματισμός. Ο Μιχαλάκης ανέλαβε ρόλο επιτελικού μέσου και ήταν εξαιρετικός.

Ο Αιολικός ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, όταν ο Ζαγοριανός εκμεταλλεύτηκε στο 3ο λεπτό αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Η συνέχεια ήταν επίσης επιθετική, με τον Αιολικό να βγάζει ξαφνικές αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές να σκοράρει το 0-2 με τον Μιχαλάκη, ο οποίος είχε την τρομερή έμπνευση να σουτάρει στην κλειστή γωνία, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Ψυχογιό, που περίμενε σέντρα (0-2). Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με τον Δήμο (30'), που επιχείρησε σέντρα σουτ και είδε την μπαλα να κοντράρει στο σώμα του Παπαζούδη, καταλήγοντας στο δεξί δοκάρι του Μάππα. Δοκάρι, οριζόντιο αυτή τη φορά, είχε όμως και ο Αιολικός σε σέντρα σουτ του Καδή (34').

Στην επανάληψη, ο Αιολικός ξεκίνησε εκ νέου με γρήγορο γκολ μετά από μια εξαιρετική συνεργασία των παικτών του από τη δεξιά πτέρυγα. Ο Γάλας τροφοδότησε τον Μπακάλη, εκείνος με όμορφο τακουνάκι πάσαρε στον Ζαγοριανό, που σημάδεψε ξανά σωστά για το 0-3. Ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε, οι δύο ομάδες έπαιξαν πάνω - κάτω την μπάλα, βοηθώντας στο να παρακολουθήσει ο κόσμος θέαμα και ο Παναρκαδικός μείωσε άμεσα σε 1-3 με κεφαλιά του Νάνου. Ο Αιολικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου σε κάθε του επίθεση και με τον Μάκη Σαμπάνη, ύστερα από σέντρα "πάρε - βάλε" του Σεραφίγγου, έγραψε το τελικό 1-4!

Δείτε εδώ το βίντεο της μεγάλης νίκης

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Δ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος (69' Ειρ. Πετρόπουλος), Αρδάμης (46' Νάνος), Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Αρώνης (61' Ευγ. Πετρόπουλος)

Αιολικός: Μάππας, Καδής, Μουτζούρης, Λένγκα, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Λαλάς (77' Γεωργιόπουλος), Μιχαλάκης (72' Σαμπάνης), Ζαγοριανός (80' Σεραφίγγος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey