Μετράει μέρες ο Γεωργιόπουλος

14/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:10


Μια από τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι στον Αιολικό και δημιούργησε προσδοκίες μεσοεπιθετικά, κυρίως για το γεγονός ότι ο παίκτης προερχόταν από καλές σεζόν, ήταν εκείνη του Άγγελου Γεωργιόπολου.

Ο 20χρονος ακραίος χαφ, έχοντας αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Πανναυπλιακό και Βύζαντα, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Γούτη, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στα Μέγαρα. Όμως η παρουσία του στη Μυτιλήνη, από την καλοκαιρινή προετοιμασία μέχρι σήμερα, συνοδεύτηκε με προβλήματα τραυματισμών. Ο Γεωργιόπουλος έπαιξε την περασμένη εβδομάδα στην Τρίπολη, κόντρα στον Παναρκαδικό για περίπου 15 λεπτά, στην πρώτη του μόλις συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά τα φιλικά σε Μυτιλήνη και Αθήνα. Όμως με την επιστροφή της ομάδας στη Λέσβο, παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις.

Ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής ζήτησε να εξεταστεί από δικό του γιατρό. Οι πληροφορίες του "SL", που μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο για σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών και σύσταση από τους γιατρούς να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 20 μέρες, πριν επανεξεταστεί και αποφασισθεί η θεραπεία που ενδεχομένως χρειαστεί να ακολουθήσει.

Στον Αιολικό θεωρούν πως δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους τον παίκτη πριν τα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα να σκέφτονται την περίπτωση αντικατάστασής του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, με αφορμή το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς στα Μέγαρα, θα έχει συνάντηση το Σάββατο με τον μάνατζερ του Γεωργιόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey