Νίκη με πολλά οφέλη

30/11/2014 - 21:00 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:27


Το γρήγορο γκολ του Παπαζούδη, μόλις στο 8΄ ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα της Μυτιλήνης, για να ξεμπλοκάρει και να ελαφρύνει, στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση. Ο Ζακυνθιακός που έδειξε πως είναι μία ομάδα με ποιότητα ειδικά από το κέντρο και μπροστά, δεν αγωνίστηκε με τα χαρακτηριστικά των περισσοτέρων αντιπάλων του Αιολικού ως σήμερα και δεν κλείστηκε.

Αντίθετα έπαιξε ανοιχτά και είχε καλές στιγμές για να ισοφαρίσει με τους Κόλα και Τσιμπλίδη.Ωστόσο ο Αιολικός κατάφερε να παγιώσει την κυριαρχία του με ένα ακόμη γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με σκόρερ τον Ζαγοριανό κι αφού προηγουμένως, η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με το Μιχαλάκη.

Στην επανάληψη ο Αιολικός έδειξε πως είχε όρεξη να κυνηγήσει μεγαλύτερο σκορ, δημιούργησε καλές στιγμές, κυκλοφόρησε τη μπάλα ακόμα καλύτερα, αλλά του έλλειψε μόνο το γκολ.

Το τελικό 2-0, απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε συνδυασμό και με την ήττα του Παναργειακού από την Καλαμάτα, ξαναφέρνει την ομάδα της Μυτιλήνης σε θέση ισχύος και σβήνει κυρίως την κακή ψυχολογία, από την ανέλπιστη ήττα στα Μέγαρα, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιολικός: Μάππας, Γάλας, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγνάς, Μπακάλης, Μίχος, Μιχαλάκης (78΄Πασσαλίδης), Λαλάς (84΄Μαλακός), Τόρες (68΄Σαμπάνης), Ζαγοριανός

Ζακυνθιακός: Χαρικτίνος, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Κωστάκης, Νίκου, Βενιαμίτης, Τσιμπλίδης (62΄ Μάλλιας), Κόλα (64΄Καλογέρης), Λιβέρης, Μπαρμπαρούσης, Καραμαλίκης (74΄Πέττας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey