Γούτης: «Τα παιδιά έδειξαν πάθος»

03/12/2014 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:06


Ικανοποιημένος από την απόδοση του Αιολικού, στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον Ζακυνθιακό, έδειξε ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης στις δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ".

Ο Βαγγέλης Γούτης στάθηκε στο αγωνιστικό πάθος και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια στο Ζακυνθιακό, που παρουσιάστηκε ιδαίτερα ανταγωνιστικός. Φυσικά, ο κόουτς των Μυτιληνιών σχολίασε με νόημα και το γηπεδικό πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το να μην αγωνίζεται ο Αιολικός στη φυσική του έδρα έχει τον αντίκτυπό του αγωνιστικά, αφού ο αγωνιστικός χώρος στο "Κ. Κεντέρης" παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου, ήταν ξανά σε απογοητευτική κατάσταση, αλλά και στην προσέλευση των φιλάθλων, που δεν ξεπέρασαν τους 200 σε αριθμό την Κυριακή, λόγω και του ψιλόβροχου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γούτη: «Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αρκετά νωρίς. Ο Ζακυνθιακός είχε ένα πολύ καλό 20λεπτο στη συνέχεια του αγώνα, το οποίο μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Πρόκειται για έναν αντίπαλο αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος. Τα παιδιά όμως έδειξαν διάθεση και πάθος, καταφέρνοντας να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Δυστυχώς, αυτό ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι που δίνουμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη Μυτιλήνη και μόνο με την Αχαϊκή αγωνιστήκαμε στη φυσική μας έδρα, στον Ταρλά…», ανέφερε με νόημα ο προπονητής του Αιολικού, ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey