Αισιοδοξία, αλλά και απουσίες

18/11/2010 - 10:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2010 - 10:31

Ο Αιολικός δοκιμάζεται την Κυριακή στην έδρα του ΠΑΟΚ Γλυφάδας, ο οποίος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, ωστόσο το γεγονός αυτό δε φαίνεται να τρομάζει τον Φώτη Κοκκινέλλη και τους ποδοσφαιριστές του, που αντιμετωπίζουν το επικείμενο ματς με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Το άγχος βαραίνει τα πόδια των παικτών της ομάδας της Γλυφάδας. Εκείνοι είναι πρωτοπόροι, εκείνοι παίζουν στην έδρα τους, εκείνοι θεωρούν επιτακτική την κατάκτηση των τριών βαθμών για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις στην Αττική και είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα..." δήλωσε στο "SportLesvos" ο Φώτης Κοκκινέλλης.

Ο προπονητής του Αιολικού αντιμετωπίζει δύο προβλήματα αμφίβολων ποδοσφαιριστών για τον αγώνα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Μουτζούρης δύσκολα θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Κοκκινέλλη, αφού λόγω ενός τραυματισμού δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από την περασμένη Τετάρτη. Ο έτερος αμφίβολος, που συγκεντρώνει επίσης λιγοστές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι ο Γιώργος Καπταγιάννης για υπηρεσιακούς λόγους (στρατεύσιμος).

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ Γλυφάδας με τον Αιολικό θα διεξαχθεί στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Γλυφάδας, με ώρα έναρξης τις 15:00 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το "SportLesvos".

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Τσιαμούρης, με βοηθούς τους Βλαντή και Κουρομιχελάκη, άπαντες από το Σύνδεσμο Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey