Βαθμός χρυσάφι στην Ελευσίνα!

14/12/2014 - 15:46 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:38


Ο Αιολικός έφυγε με το 1-1 από την έδρα του Πανελευσινιακού σε ένα σπουδαίο ματς, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στέλνοντας παράλληλα με την εμφάνισή του μήνυμα ανόδου στους αντιπάλους του.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε σα φαβορί μέσα στην Ελευσίνα, δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και θα μπορούσε αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στα τελευταία λεπτά να έχει φύγει και με τη νίκη, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Ο Βαγγέλης Γούτης πραγματοποίησε κάποιες αλαλγές στην 11αδα, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μπακάλη, περνώντας στη θέση του τον Αλέξη Καδή πλάι στον Μίχο, ενώ για ακόμα ένα ματς ξεκίνησε βασικός ο Πασαλίδης αντί του Λαλά.

Ο Αιολικός ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, σκοράροντας σε ακόμα ένα ματς με το "καλησπέρα". Ο Ντιέγκο Τόρρες βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Τσακιρτζίδη και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης, μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να ισορροπήσει και το κατάφερε, δημιουργώντας κάποιες επιθέσεις με τους Ρούσεφ, Τσουμάγκα και Δουκάκη. Και ο Αιολικός όμως είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Μιχαλάκη, ενώ ο Μίχος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι στο 34' με οβίδα έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη, ότι έπραξε η ομάδα της Μυτιλήνης στο ξεκίνημα του αγώνα, μιμήθηκε ο Πανελευσινιακός. Οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ νωρίς, με τον Ρούσεφ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από πλάγιο, επιχειρώντας το πλασέ, με τον Κουσκουνά να παρεμβάλεται προ του Μάππα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Αιολικός απάντησε με δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά σε σουτ του Πασαλκίδη (57') και εν συνεχεία σε σουτ του Ζαγοριανού (62'), με τον Μιχαλάκη να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης αλλά τον διαιτητή να υποδεικνύει οφσάιντ.

Μετα το 65ο λεπτό, ο Πανελευσινιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πίεσε για να πάρει προβάδισμα, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Γκούντζουλα στο 68ο λεπτό. Όμως ο Αιολικός πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα στο τελευταίο τέταρτο, αγγίζοντας το γκολ σε σουτ του Ζαγοριανού, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσακιρτζίδης, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σταματά σε τετ α τετ και τον Λαλά, ένα λεπτό αργότερα!

Στα τελευταία λεπτά η μπάλα παιζόταν πάνω - κάτω, με τις δύο ομάδες να μην αρκούνται στο "Χ" διεκδικώντας τη νίκη. Κι αν για τον Πανελευσινιακό το γεγονός αυτό ήταν φυσιολογικό, αφού αγωνιζόταν στην έδρα του, ο Αιολικός απέδειξε ότι δε φοβήθηκε το ματς σε κανένα σημείο, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι η άνοδος θα περάσει μέσα από τη Μυτιλήνη. Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τη διοίκηση του συλλόγου, να βρει επιτέλους τη φόρμουλα, ώστε να παίξει τα κρίσιμα ντέρμπι στον "Ταρλά", ξεπερνώντας τους γραφικούς σκοπέλους και τα εμπόδια που εμφανίζονται ξανά και ξανά, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις στην πρόσφατη (προεκλογική) περίοδο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιρτζίδης, Μακρίδης, Τσίγκρα, Έβερετ, Κολοβός (62' Κωνσταντινίδης), Ριζογιάννης, Δουκάκης, Γκούντζουλας (76' Παναγιώτου), Κουσκουνάς (70' Χίσο), Ρούσεφ, Τζουμάγκας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Πασαλίδης (63' Λαλάς), Μαγγανάς, Λένγκα, Παπαζούδης, Καδής, Γάλας, Μίχος, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης (90' Παπαδόπουλος), Τόρες (78' Μ. Σαμπάνης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey