Βαρύ πρόστιμο σε Μπακάλη!

16/12/2014 - 11:32 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:26


Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάρη Μπακάλη, στη διάρκεια του ταξιδιού του Αιολικού στην Αθήνα για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Χθες το βράδυ, στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Μυτιλήνης συζητήθηκε η συμπεριφορά του έμπειρου μέσου στη διάρκεια της πτήσης και μετά την άφιξη της αποστολής στο "Ελ. Βενιζέλος" και αποφασίσθηκε, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε, να τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα με παραδειγματικό τρόπο. Η διοίκηση του Αιολικού επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στον Πάρη Μπακάλη ύψους 1.000€ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", η συγκεκριμένη ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και μόνο στην περίπτωση που ο Αιολικός θα έχει κατακτήσει την άνοδο στη Football League!

Η αλήθεια είναι ότι τόσο τσουχτερή χρηματική ποινή δεν έχει προηγηθεί στο πρόσφατο παρελθόν σε παίκτη της ομάδας, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Μπακάλης είναι τυπικά διαθέσιμος για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, στο οποίο είναι θέμα Γούτη πλέον το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι. Σημειώνεται ωστόσο, ότι ο Μπακάλης είναι στο όριο καρτών, όπως και ο Μίχος, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι ένας εκ των δύο θα προφυλαχθεί εν όψει Καλαμάτας, με τον ΚΑδή να παίρνει ξανά φανέλα βασικού, έπειτα από την άκρως θετική παρουσία του κόντρα στον Πανελευσιανιακό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey