Ο Σάκης δεν είναι πια μαζί μας...

18/12/2014 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:10


Θλίψη στην οικογένεια του Αιολικού σκόρπισε, εδώ και λίγη ώρα, η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας της Μυτιλήνης, Θανάση Ματζουράνη. Ο Σάκης, όπως τον φώναζαν οι φίλοι και οι γνωστοί του, "έφυγε" το πρωί από τη ζωή στο πατρικό του σπίτι, όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Διετέλεσε την τετραετία 2000-2004 ενεργό διοικητικό μέλος του Αιολικού, στην προσπάθεια που έκανε τότε η διοίκηση των Γριπιώτη-Βαρκάρη να επιστρέψει η ομάδα στη Γ' Εθνική, μετά τον υποβοβασμό της στο τοπικό. Ακόμα και μετά την ενασχόλησή του με τα διοικητικά, παρέμεινε πάντα κοντά στον Αιολικό, ενώ βρισκόταν σταθερά εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου παρακολουθώντας με αγωνία τα παιχνίδια του. Τα τελευταία χρόνια, έχοντας μετακομίσει στην Αθήνα, μετά από προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, συνέχισε να βρίσκεται στο πλευρό του Αιολικού, στους αγώνες που έδινε η ομάδα της Μυτιλήνης στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το "SL" εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Όσο στενάχωρο κι αν είναι, η "Αιολική" κερκίδα απέκτησε έναν ακόμα φίλαθλο, που θα παρακολουθεί πλέον από ψηλά τους αγώνες της ομάδας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey