Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για Ντζιμάνη!

23/11/2010 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2010 - 17:28

Οι άνθρωποι του Αιολικού είχαν φτάσει στο... αμήν με την απάθεια των ομολόγων τους στην ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, αναφορικά με το θέμα του δανεισμού του Δημήτρη Ντζιμάνη και έτσι, η σημερινή είδηση της άφιξης -επιτέλους- του δελτίου του νεαρού αμυντικού "έσκασε" εκεί που κανείς δεν το περίμενε.

Ο παίκτης, που άνηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Αιολικό, όμως όλο αυτό το διάστημα η υπόθεσή του είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους διοικούντες την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ να κωλλυσιεργούν και τον Φώτη Κοκκινέλλη να μην μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στα επίσημα ματς, παρά το ότι θα πρόσθετε ακόμα μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν.

Πλέον, με το θέμα του Δημήτρη Ντζιμάνη να έχει λυθεί, ο Αιολικός αποκτά περισσότερο βάθος στο κέντρο της άμυνας και είναι καθαρά θέμα επιλογών του προπονητή, η χρησιμοποιήσή του σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey