Με προβλήματα, αλλά και αισιοδοξία κόντρα στον Ελπιδοφόρο

25/11/2010 - 16:53

Η ομάδα παίζει καλή μπάλα σε κάθε της παιχνίδι, χτυπάει στα ίσια κάθε αντίπαλο, όμως η βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι σήμερα δεν την δικαιώνει.

Ο παράγων τύχη που λείπει εκκωφαντικά μέχρι σήμερα, αλλά και η απειρία κάποιες φορές, έχουν στοιχίσει αρκετά στον Αιολικό, που την Κυριακή ωστόσο κόντρα στον πρωτοπόρο Ελπιδοφόρο, θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες στον Ταρλά και έχει ευκαιρία για να ξεκινήσει τη μεγάλη του αντεπίθεση!

Το παιχνίδι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στην ομάδα, αφού όπως και να ΄χει, το να παίζεις κόντρα στον πρώτο, πάντα σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να διακριθείς. Ο Φώτης Κοκκινέλλης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και σε συνδυασμό με το ότι βλέπει πως αγωνιστικά -παρά τη χαμηλή βαθμολογία της ομάδας του- δεν έχει τεράστιες διαφορές με τους πρωτοπόρους (το είδαμε και στη Γλυφάδα) και πιστεύει και ο ίδιος σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Το ξέρουμε και το βλέπουμε ότι παίζουμε καλά, όμως το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα. Πλέον τα πράγματα έχουν σφίξει για εμάς. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε…», είπε ο ίδιος στο «Sportlesvos.GR» και έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του…


Βέβαια στην προσπάθειά του ο Αιολικός για μία πρώτη νίκη στον Ταρλά, αντιμετωπίζει και κάποια επιπλέον προβλήματα. Καθώς δεν υπολογίζονται ενόψει Ελπιδοφόρου, ο Άκης Μιχαλάκης που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλέκος Καδής. Εκτός μάχης τέθηκε ξανά ο Μάκης Μουτζούρης, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, κάνοντας τρία τα προβλήματα του Αιολικού (που δεν είναι και μικρά), ενόψει της αναμέτρησης.

Αντίθετα στη διάθεση της ομάδας, τέθηκε ο Ντζιμάνης που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι στον Ταρλά και στο γήπεδο αναμένεται αρκετός κόσμος. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Κορδολαίμης, με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο, Γιαννέλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey