"Έσκασε" στο Λουτράκι!

21/02/2015 - 20:40

Ήττα που τον απομακρύνει εκ νέου από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας γνώρισε ο Αιολικός στο Λουτράκι (2-1), παρά το γεγονός πως η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.

Για ακόμα ένα ματς όμως στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά στο τελευταίο δίμηνο, οι ποδοσφαιριστές των "κυανόλευκων" φάνηκε να ξεμένουν από δυνάμεις στα κρίσιμα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να γυρίσουν... τούμπα το παιχνίδι, έχοντας πάντως και την εύνοια της διαιτησίας.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Αιολικό, με το Λουτράκι να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μια φάση στο 6ο λεπτό, σε τράβηγμα εντός περιοχής. Όμως ο Διώτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ισορρόπησαν γρήγορα, πήραν πρωτοβουλίες στη μεσαία γραμμή και απείλησαν με ένα σουτ του Ζαγοριανού (15'), στην πρώτη τους καλή ευκαιρία. Στο 27', η ομάδα της Μυτιλήνης αναπτύχθηκε πολύ όμορφα με τον Μανουσάκη να βγάζει μπαλιά στον Μιχαλάκη, που μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μανουσάκης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, βάζοντας τον Αιολικό μπροστά στο σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν λίγο αργότερα με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, το Λουτράκι ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του, ενώ ο Αιολικός άρχισε να δυσκολεύεται και να δίνει μέτρα στον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι γυρόφερναν την εστία του Γόμου και μάλιστα έχασαν εξαιρετική ευκαιρία με τον Παπουτσή (64'), σε τετ α τετ, με τον επιθετικό του Λουτρακίου να πλασάρει ψηλά άουτ. Στο 79ο λεπτό όμως, μετά από μια σέντρα από τη δεξιά μεριά ήρθε η ισοφάριση με γκολ του Παπαναστασίου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Αιολικού, ότι αντί για το κεφάλι χρησιμοποίησε το χέρι του. Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, με τον α' βοηθό Κακατσίδη να σηκώνει τη σημαία του αν και πολύ μακριά από τη φάση, ενημερώνοντας τον διαιτητή Διώτη πως ενδεχομένως να υπήρχε παράβαση. Ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία αρχικά έβγαλε την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, ωστόσο στη συνέχεια και αφού συμβουλεύτηκε και τον β' βοηθό Αντωνόπουλο, μέτρησε το γκολ.

Σα να μην έφτανε η ισοφάριση, το Λουτράκι έφτασε και στην ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιώκου στο 90ο λεπτό, μετά την ανατροπή του Δημάκη από τον Γόμο, σε μια φάση που η άμυνα του Αιολικού "κοιμήθηκε" μετά από μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αιολικός με αυτήν την ήττα απομακρύνθηκε πλέον έξι πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παναγόπουλος): Γόμος, Λίμα (λ.τρ. 80' Μαγγανάς), Γάλας, Γ. Σαμπάνης, Παπαζούδης, Μπακάλης, Καλαμιώτης (70' Σπανός), Μίχος, Μιχαλάκης (65' Πασαλίδης), Μανουσάκης, Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey