"Φιλική" ήττα στη Μανωλάδα

17/05/2015 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2015 - 17:53

Σε ένα παιχνίδι που παρέπεμπε περισσότερο σε φιλικό, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν απολύτως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Δόξα Μανωλάδας επικράτησε με 2-0 του Αιολικού, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά είχε για μία ακόμη φορά αστοχία στην τελική της προσπάθεια.

Η Δόξα Μανωλάδας κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη κιόλας ευκαιρία της στον αγώνα με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που νίκησε τον Κλεομένη Παπαλόπουλο. Η συνέχεα βέβαια ανήκε στον Αιολικό που πίεσε για την ισοφάριση, πραγματοποιώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες, οι οποίες δεν βρήκαν όμως στόχο. Πιο χαρακτηριστικές, δύο σουτ από πλεονεκτική θέση των Ζαγοριανού και Γάλα που δεν βρήκαν στόχο και ένα ακόμα από το Μάκη Σαμπάνη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τον Παπαλόπουλο να μένει… θεατής στο παιχνίδι. Ωστόσο στο 68΄ ο διαιτητής Γκριτζέπης προκάλεσε τα… γέλια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, καταλογίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε ανατροπή από τον Κλεομένη Παπαλόπουλο έξω(!) από την περιοχή! Στη φάση αυτή μάλιστα ο διαιτητής δεν απέβαλλε στη συνέχεια τον νεαρό τερματοφύλακα του Αιολικού ως όφειλε και από τα 11 βήματα ο Νικολόπουλος έκανε το 2-0. Βέβαια ο διαιτητής βάλθηκε να πάρει πάνω του τα φώτα σε ένα παιχνίδι παντελώς αδιάφορο, κλείνοντας τα μάτια στη συνέχεια σε δύο πέναλτι «μαρς» σε Γάλα και Λένγκα, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός πως αγωνίστηκε μετά από έναν χρόνο ο Στέλιος Τρύφων που βρίσκεται στην Αγγλία λόγω σπουδών, μπαίνοντας αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Σαμπάνη, αλλά και η παρουσία του Γιώργου Καπταγιάννη στην αποστολή, μετά από πολύ καιρό. Δείγμα του ότι η αποθεραπεία του από την πολύμηνη ταλαιπωρία του από τη ρήξη χιαστού, βρίσκεται πια σε πολύ καλό δρόμο και πως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, είναι πάρα πολύ κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον αγώνα του Αιολικού παρακολούθησε και ο Παναγιώτης Τρύφων από τις κερκίδες του γηπέδου της Μανωλάδας.

Η σύνθεση του Αιολικού:

Παπαλόπουλος, Γάλας, Λίμα, Λένγκα, Παπαζούδης, Καδής, Μπακάλης, Σαμπάνης (70΄Τρύφων), Σπανός (30 λ.τ. Μπράκουλα), Μανουσάκης, Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey