Συμφωνία και με Κάλφα

26/07/2015 - 13:03

Ο εμπλουτισμός του ρόστερ με ποδοσφαιριστές από τη Λέσβο είναι θεμέλιος στόχος για τον Αιολικό, που πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από το νησί, τον Νίκο Κάλφα, για τον οποίο απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 24χρονος μέσος, που κατάγεται από το Πλωμάρι, ξεκίνησε την καριέρα του στον Αιγέα και ακολούθως μεταγράφησε στην ΑΕΛΚ, όταν εκείνη αγωνιζόταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Μετά την άνοδο της ομάδας της Καλλονής στη Γ' Εθνική, φόρεσε τις φανέλες του Εορδαϊκού και του Πανηλειακού, έπαιξε στην Κόρινθο και την Ερμιονίδα, πριν επιστρέψει στην ΑΕΛΚ, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Όμως αποχώρησε σύντομα από τη Λέσβο και πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με τον Αστέρα Βάρης.

Τα τελευταία χρόνια ο Κάλφας βρισκόταν σταθερά στη λίστα των υποψήφιων στόχων του Αιολικού και μάλιστα πέρυσι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία. Παρά το γεγονός όμως πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν διακαής πόθος του Σταύρου Γριπιώτη, η συνεργασία τους δεν προχώρησε, για να επανέλθει ωστόσο η περίπτωσή του στο προσκήνιο φέτος, με τον Κάλφα να φορά τελικά τα κυανόλευκα.

Ο Κάλφας βρίσκεται στη Μυτιλήνη και μάλιστα συμμετέχει κανονικά στα εργομετρικά, από τα περνούν οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού αυτές τις ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey