Με Κρουσταλέλη η προπόνηση

30/07/2015 - 21:13

Με τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη νέο πρόσωπο, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Αιολικού στην Αγία Μαρίνα. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μπακ έφτασε το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως είχε αποκαλύψει το "SL" από χθες, ο Κρουσταλέλης ήταν ο εκλεκτός για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας και ένα 24ωρο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού βρέθηκε στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της καριέρας του και από τα τμήματα υποδομής της Ένωσης μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα (2009-10) στον Αγροτικό Αστέρα (9 συμμετοχές) και την ίδια σεζόν παραχωρήθηκε στο Διαγόρα (8 συμμετοχές). Ακολούθως, τον απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης, στον οποίο έμεινε σχεδόν τρία χρόνια, έχοντας όμως μικρό χρόνο συμμετοχής, παίζοντας μόλις σε 14 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Τελικά κατέληξε στον Πιερικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια τη σεζόν 2013-14. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά ξανά στην ομάδα της Κατερίνης, προσθέτοντας ακόμη 2 ματς στο ενεργητικό του στη Football League και στο δεύτερο μισό της περιόδου πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Σερρών, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας με 10 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Τρύφων Κρουσταλέλης είναι διεθνής με την Εθνική U17.

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα μόνο πρόβλημα, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο του Μάκη Σαμπάνη, που τον εμπόδισε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Νίκου Ματζουράνη και του Θεαγένη Διονυσάτου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey