Δύο μήνες εκτός ο Φλίγκος!

25/09/2015 - 12:08

Επιβεβαιώθηκε η ζημιά του Κώστα Φλίγκου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φλικό με τον Άρη, με τις εκτιμήσεις των γιατρών να υπολογίζουν την επάνοδο του έμπειρου επιθετικού στις προπονήσεις σε 6-8 εβδομάδες!

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης στη Μυτιλήνη, έδειξε ρήξη του τένοντα στον προσαγωγό. Ο Φλίγκος ταξίδεψε στην Αθήνα και χθες εξετάστηκε από τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Χρήστο Θέο. Η ζημιά επιβεβαιώθηκε και ήδη ξεκίνησε η αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Αιολικός καλείται πλέον να πορευτεί χωρίς τον βασικό του επιθετικό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δύο μήνες που θα λείψει από τις προπονήσεις είναι κομβικοί για την επίτευξη του στόχου, που έχουν θέσει στην ομάδα της Μυτιλήνης και αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Φλίγκος θα χρειαστεί και τουλάχιστον δέκα ημέρες για να μπορέσει να διεκδικήσει φανέλα βασικού από τον Γιάννη Ταουσιάνη, αντιλαμβάνεται εύκολα πως για τον ίδιο χάνεται σχεδόν ο Α' Γύρος του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στη Χαλκίδα και στην παρούσα φάση δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, η πιθανότητα απόκτησης επιθετικού. Στο έμψυχο δυναμικό εξάλλου υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να καλύψουν το κενό στη γραμμή κρούσης, ενώ γίνεται σαφές σε κάθε τόνο πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Κάτι που ωστόσο δεν απαγορεύει και την όποια ενίσχυση...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey