Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση δαπέδου στο γήπεδο των ΕΠΑΛ

10/05/2024 - 13:18 Τελευταία τροποποίηση στις 10/05/2024 - 17:45

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης του δαπέδου στον εξωτερικό χώρο των ΕΠΑΛ.

dapedo-epal1.jpg (770×399)

Το εργό για τη τοποθέτηση του ειδικού τάπητα στον ανοιχτό γήπεδο των ΕΠΑΛ που έχει χρηματοδοτηθεί από τον Δήμο Μυτιλήνης, ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου και πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περατωθεί. 

dapedo-epal3.jpg (770×397)

Εκτός όμως από το δάπεδο στα ΕΠΑΛ, προχωράει και η μελέτη για την κατασκευή του δαπέδου στο γήπεδο τύπου μπαλόνι στα Πάμφιλα, ενώ στο συγκεκριμένο χώρο θα τοποθετηθεί και ηλεκτρονικός πίνακας. Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί μίνι λίφτινγκ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με προτεραιότητα την τοποθέτηση καθισμάτων, ενώ θα γίνουν επιπλέον εργασίες στον εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης, σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στον Ιούνιο θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο μεγάλο έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Παναγιούδας.

Γήπεδα Beach Volley 

Εκτός από τα παραπάνω έργα, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης σε συνεργασία με την ΑΔΕΛ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν στη αναδιαμόρφωση του χώρου παραπλεύρως της Πλαζ «Τσαμάκια», όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο γήπεδο ποδοσφαίρου τύπου 5x5. Στα πλάνα βρίσκεται η αναδιαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου με την κατασκευκή τριών επιπλέον γηπέδων beach volley, πέρα από το ήδη υπάρχον στον χώρο της πλαζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey