Στον "αέρα" το ματς με Λεβάντε

05/05/2016 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 05/05/2016 - 17:49

Σε απεργιακό κλοιό εισέρχεται από την Παρασκευή η χώρα, καθώς παραλύουν σχεδόν όλοι οι τομείς του Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με αφορμή την... κατεπείγουσα απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία να προκηρύξει τετραήμερη απεργιακή κινητοποίηση –μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης– γεγονός που σημαίνει ότι χιλιάδες πολίτες θα εγκλωβιστούν μακριά από τα νησιά, στα οποία είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, ενώ πρόβλημα θα δημιουργηθεί και με την αγωνιστική δράση της Γ' Εθνικής. Εκτός της ΠΝΟ, 48ωρη απεργία (Παρασκευή και Σάββατο) ανακοίνωσαν τόσο η ΑΔΕΔΥ, όσο και η ΓΣΕΕ.

Ο Αιολικός υποδέχεται στη Μυτιλήνη τον ΑΟ Λεβάντε, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται πολύ δύσκολο να καταφέρει να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας της Ζακύνθου, αφού μοναδικό διαθέσιμο μέσο μεταφοράς είναι το αεροπλάνο. Παρόμοια προβλήματα έχουν και ομάδες στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, με την ΕΠΟ να δεσμεύεται πως θα ενημερώσει τις ομάδες έως αύριο για την αναβολή ή όχι των αγώνων τους.

Σημειώνεται ότι παρά την απεργιακή κινητοποίηση, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί κανονικά, αν και αυτό λίγο επηρεάζει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας Αιολικού-ΑΟ Λεβάντε έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (8/5) με ώρα έναρξης τις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey