Μπέρδεμα με... Αίγειρο!

06/05/2016 - 13:57 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2016 - 14:32

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που δεν επιτρέπει στον Λεβάντε να έρθει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με τον Αιολικό, φέρνει τα... πάνω - κάτω στον προγραμματισμό του Αίγειρου Μυστεγνών!

Ο αγώνας του Αιολικού με τους Ζακυνθινούς είχε οριστεί να διεξαχθεί στον "Ταρλά" αυτή την Κυριακή, ωστόσο η ΕΠΟ προχώρησε πριν λίγο στη μετάθεση του για τις 15 Μαΐου. Την ίδια μέρα όμως ξεκινούν τα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, όπου ο πρωταθλητής ΕΠΣΛ Αίγειρος Μυστεγνών υποδέχεται τον Πανθηραϊκό, έχοντας δηλώσει ως έδρα το Στάδιο Μυτιλήνης, που είναι αδύνατο να φιλοξενήσει την ίδια ώρα δύο παιχνίδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η εξέλιξη αυτή έχει φέρει αναστάτωση και πλέον καλούνται οι διοικήσεις των δύο ομάδων, μαζί με την ΕΠΣ Λέσβου και με τη σύμφωνη γνώμη Λεβάντε, Πανθηραϊκού και ΕΠΟ να βρουν κοινά αποδεκτή λύση. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει τον πρώτο λόγο στην ανώτερη κατηγορία και ως εκ τούτου ο Αιολικός έχει προβάδισμα να αγωνιστεί στον "Ταρλά". Στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν σκοπεύουν να παίξουν στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, κάτι που θα ήταν όμως πολύ δύσκολο να αποδεχθεί και ο Λεβάντε, αφού ο αγώνας θα έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα από τις 16:00, ώστε να βρίσκεται εγκαίρως στη Μυτιλήνη για να προλάβει το πλοίο της επιστροφής. Η αποστολή των Ζακυνθινών όμως φθάνει στο νησί ακτοπλοϊκώς γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής, γεγονός που περιορίζει τις εναλλακτικές, εκτός και αν δεχθεί να διεξαχθεί το ματς για παράδειγμα στις 13:30 στον "Ταρλά", ώστε να φιλοξενηθεί στο Στάδιο και το ματς του Αίγειρου στις 17:00. Απίθανο πάντως είναι το σενάριο να μεταφερθεί ο αγώνας του Αιολικού το Σάββατο, αφού σε αυτή την περίπτωση ο Λεβάντε θα υποχρεωνόταν να διανυκτερεύσει στη Μυτιλήνη , λόγω του ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένο δρομολόγιο με πλοίο για τον Πειραιά το βράδυ της ίδιας μέρας.

Μια άλλη λύση θα ήταν να μεταφερθεί ο αγώνας Αίγειρου-Πανθηραϊκού το Σάββατο (14/5), ώστε να διεξαχθεί κανονικά στον "Ταρλά". Σε μια τέτοια περίπτωση οι δύο ομάδες θα είχαν και μία επιπρόσθετη ημέρα ξεκούρασης εν όψει της 2ης Αγωνιστικής. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνηγορήσει η ομάδα της Σαντορίνης στην αλλαγή ημερομηνίας, γεγονός που φαντάζει δύσκολο, δεδομένου ότι έχει προγραμματίσει τα εισιτήρια της και θα έπρεπε να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Σταύρος Γριπιώτης από τον Αιολικό, Στρατής Μπότης από τον Αίγειρο και Σταύρος Ψαρρόπουλος εκ μέρους της ΕΠΣ Λέσβου αναμένεται να έχουν συνάντηση μέσα στη μέρα, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey