Αυτούς θα αντιμετωπίσει και οι μεταγραφές τους

12/08/2016 - 19:00 Τελευταία τροποποίηση στις 12/08/2016 - 22:21

Στον Αιολικό προετοιμάζονται για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, όποτε κι αν αυτό αποφασιστεί με όσα συμβαίνουν μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στον 3ο Όμιλο της κατηγορίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αρκετές καινούριες ομάδες, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, ανάμεσά τους και μερικές ιδιαίτερα ιστορικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα πεπραγμένα τους, η Παναχαϊκή αν και ξεκίνησε αργότερα από κάθε άλλη την προετοιμασία της αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, έχοντας βρει νέα στιβαρή διοίκηση και με τον Κώστα Κατσουράνη στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποιες προσθήκες που προκάλεσαν αίσθηση στην κατηγορία, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερες στο διάστημα που θα βρίσκεται στα Καλάβρυτα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Αρκετά δυνατή φαίνεται πως θα παραταχθεί φέτος και η Χαλκίδα, που κινείται εξίσου δυναμικά στην αγορά, έχοντας βλέψεις για άνοδο. 

Εκτός από αυτές που ενισχύθηκαν όμως, υπάρχουν και εκείνες, που ακόμα ψάχνονται, αν και διανύουμε τα μέσα Αυγούστου. Η Δόξα Νέας Μανωλάδας, όλα δείχνουν πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, έχοντας ήδη δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας. Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Παναργειακός, που μένει να διαφανεί αν θα προλάβει τις καταληκτικές ημερομηνίες για να καταθέσει το παράβολο συμμετοχής του στην ΕΠΟ, διαφορετικά θα επιστρέψει κι εκείνος στο τοπικό της Αργολίδας. Ερωτηματικό είναι και η Ζάκυνθος, που ευελπιστεί ακόμα πως μπορεί να παραμείνει στη Football League, έχοντας προσβάλλει νομικά την επικύρωση της βαθμολογίας, αναμένοντας την εκδίκαση της έφεσης της για την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Πανελευσινιακού στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Ιωσήφ Λαμπρόπουλο.

Σταθερά στον 3ο Όμιλο η Ένωση Ερμιονίδας, το Λουτράκι, ο Παναρκαδικός και ο ΠΑΟ Βάρδας, ενώ για πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωποι του Αιολικού στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής η Ιστιαία, το Ζευγολατιό, η Δόξα Μεγαλόπολης, η Αχαϊκή, ο Τσικλητήρας Πύλου, αλλά και ο Αστέρας Αμαλιάδας, που "ψώνισε" αποκλειστικά από την -υπό διάλυση- Δόξα Ν. Μανωλάδας.

Ας δούμε τους υποψήφιους αντιπάλους του Αιολικού, που θα οριστικοποιηθούν με τον καταρτισμό των ομίλων από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, τους προπονητές τους, αλλά και τις κυριότερες μεταγραφικές τους προσθήκες.

Παναχαϊκή

Μεταγραφές: Βασίλης Αθανασόπουλος (Αιολικός), Γιώργος Φωτάκης (Πανθρακικός), Διονύσης Μακρυδημήτρης (Ολυμπιακός Βόλου), Σπύρος Βρονταράς (Φωκικός), Παύλος Καθάριος (Αγροτικός Αστέρας), Κώστας Κωνσταντινίδης (ΠΑΟ Βάρδας)

Νέος προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Τεχνικός Διευθυντής: Κώστας Κατσουράνης

Ερμιονίδα

Μεταγραφές: Γιάννης Δουρμούσης (Καμπανιακός), Ηλίας Νώτης (Λουτράκι), Μάριος Σελμανάι (Λουτράκι)

Νέος προπονητής: Τάκης Χριστόπουλος

Ιστιαία

Μεταγραφές: Αργύρης Πουταχίδης (Τηλυκράτης Λευκάδας), Λευτέρης Στασινόπουλος (Χαλκίδα), Γιάννης – Φανούρης Μαυρούτσικος, Θανάσης Γεροκωνσταντής (Φωστήρας), Γιώργος Νικολέτος (Ιωνικός)

Προπονητής: Θανάσης Γουρνάς (παρέμεινε από πέρυσι)

Χαλκίδα

Μεταγραφές: Καμίλ Κρολ (Ζάκυνθος), Σταύρος Μήτκας (Αστέρας Μαγούλας), Χρήστος Νόνης (Καλλιθέα), Ανδρέας Κορνελάτος (Ιάλυσος), Γιάννης Στεργιανίς (Πανσερραϊκός), Λάμπρος Πολίτης (Απόλλων Σμύρνης), Νίκος Μπαμπινιώτης (Αχαρναϊκός), Βαγγέλης Νικολόπουλος (ΟΦΗ)

Νέος προπονητής: Τίμος Καβακάς

Ζευγολατιό

Μεταγραφές: Ανδρέας Ατματσίδης (Βύζας Μεγάρων), Θέμης Τσέλιος (Ρόδος), Απόστολος Φυσαράκης (Ατρόμητος Πειραιά), Σάκης Κόρμαλης (Αστέρας Μαγούλας), Ζαχαρίας Μαραθιανός (ΠΑΟ Κρουσσώνα), Γιώργος Παππάς (Κόρινθος 2006), Γιώργος Διαμαντόπουλος (Λουτράκι), Χρήστος Ρήγας (Τσικλητήρας Πύλου), Γιάννης Βιδάλης (ΑΕΚ Κ20)

Προπονητής: Μιχάλης Βλάχος (παρέμεινε από πέρυσι)

Αστέρας Αμαλιάδας

Μεταγραφές: Αλέξανδρος Μελετίδης (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Θανάσης Νικολόπουλος (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Γιάννης Καλλιακμάνης (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Γιώργος Μπαρμπαρούσης (Δόξα Ν. Μανωλάδας)

Νέος προπονητής: Αλέξης Γαβριλόπουλος

Λουτράκι

Μεταγραφές: Απόστολος Τσιώλης (Πιερικός), Βασίλης Λάιος (Δωτιέας Αγιάς), Θοδωρής Μπριλάκης (Ερμής Ζωνιανών)

Προπονητής: Νίκος Μεσολόγγης (παρέμεινε από πέρυσι)

Δόξα Ν. Μανωλάδας (Έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας και εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια ως τις 12 Αυγούστου για συμμετοχή και στη Γ' Εθνική, χωρίς πολλές πιθανότητες)

Μεταγραφές:

Νέος προπονητής:

Δόξα Μεγαλόπολης

Μεταγραφές: Κώστας Δημητρόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης)

Προπονητής: Βασίλης Κούβαλης (παρέμεινε από πέρυσι)

Ζάκυνθος (Έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης στην υπόθεση για την απόπειρα δωροδοκίας του Πανελευσινιακού προς τον ποδοσφαιριστή της Παναχαΐκής Ιωσήφ Λαμπρόπουλο και παράλληλα έχει προχωρήσει σε προσβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας της Football League 2015-16, προσδοκώντας σε παραμονή της στην άλλοτε Β' Εθνική)

Μεταγραφές:

Νέος προπονητής:

Παναργειακός (Άκαρπες γενικές συνελεύσεις για την εκλογή νέας διοίκησης, με τελευταία προσπάθεια εκείνης της 8ης Αυγούστου. Ορατό το ενδεχόμενο να μη βρεθεί λύση και να αποχωρήσει από τη Γ' Εθνική)

Μεταγραφές:

Νέος προπονητής:

Τσικλητήρας Πύλου

Μεταγραφές: Νίκος Κερμενίδης (Θεσπρωτός), Χρήστος Παλιγγίνης (Ιωνικός), Παναγιώτης Καραμπάς (Αστέρας Βάρης), Σάκης Γεωργόπουλος (Πέραμα), Γιάννης Μακρής (Λεβαδειακός Κ20)

Προπονητής: Νίκος Κακαλέτρης (παρέμεινε από πέρυσι)

Παναρκαδικός

Μεταγραφές: Βασίλης Παπουτσής (Λουτράκι), Κώστας Κολιόπουλος (Πελλάνα), Δημήτρης Τσιώσης (Αστέρας Τρίπολης Κ20)

Προπονητής: Γιώργος Αντωνόπουλος (παρέμεινε από πέρυσι)

ΠΑΟ Βάρδας

Μεταγραφές: Θανάσης Παλιάτσας (ΑΕ Μεσολογγίου), Ανδρέας Γούρμος (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Νίκος Βραχνής (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Μάριος Μελέκος (Ποσειδών Καρδαμύλων), Ραφαήλ Σιδέρης (Παναχαϊκή)

Προπονητής: Ηλίας Φωτόπουλος (παρέμεινε από πέρυσι)

Αχαϊκή

Μεταγραφές: Λεωνίδας Κωστούλας (Τύρναβος), Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Πλαστουργός (Ερμιονίδα), Ντένις Μενίκου (Αστέρας Αμαλιάδας), Τάκης Παπαδόπουλος (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Χρήστος Δριμάλας (Άρης Πατρών), Μάριος Σπυρόπουλος (Δόξα Ν. Παραλίας), Φρατζέσκο Μπίσα (Εθνικό Σαγαίικων), Σπύρος Σπυρόπουλος (Φλόγα Παλαιομάνινας)

Νέος προπονητής: Μίλτος Γκόφας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey