Φιλικά στο νησί, δεν πάει Χίο!

17/08/2016 - 11:39

Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, ο Αιολικός καλείται να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής του στα φιλικά του Αυγούστου. Ο Πέτρος Μίχος, αξιολογόντας καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του μέσα από τις προπονήσεις, θα τους δώσει σύντομα αγωνιστικό ρυθμό.

Πρώτο φιλικό του Αιολικού θα είναι εκείνο κόντρα στον Αετό Λουτρών την Κυριακή (21/8), ενώ το δεύτερο τεστ προγραμματίζεται με τον Αίγειρο Μυστεγνών στο τέλος του μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τις 31 Αυγούστου. 

Στην ομάδα της Μυτιλήνης υπήρχαν σκέψεις για ένα σύντομο ταξίδι στη Χίο, ώστε να αγωνιστούν απέναντι στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Ωστόσο αν και αρχικά υπήρχε διάθεση για τη διεξαγωγή του αγώνα και από τους Χιώτες, τελικώς δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. 

Η διοίκηση του Αιολικού θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα ένα δυνατό φιλικό για τις αρχές του Σεπτέμβρη, θέλοντας η ομάδα να είναι πανέτοιμη σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά (11/9). Για το λόγο αυτό γίνονται επαφές και συζητήσεις με ομάδες Football League, ενώ ήδη έχει κατατεθεί και σχετικό αίτημα προς τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμο Λέσβου, στη διαχείριση του οποίου ανήκει ο "Ταρλάς", ώστε να της παραχωρηθεί το Στάδιο Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey