Τετάρτη Αίγειρος, Κυριακή Λάρισα!

29/08/2016 - 13:34

Δύο φιλικά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες θα δώσει ο Αιολικός, που... φορτσάρει εν όψει της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Η διοίκηση του Αιολικού, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, ήρθε σε συμφωνία με τη Λάρισα για ένα φιλικό αγώνα στον "Ταρλά", την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης το πιθανότερο στις 17:30 ή τις 18:00. Η ομάδα του Κάμπου, που ανέβηκε φέτος στη Super League, θα βρίσκεται από το Σάββατο στο Αγρίνιο για ένα φιλικό με τον Παναιτωλικό και ακολούθως θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει. Το πρωί της Κυριακής θα έρθει αεροπορικώς στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με τον Αιολικό, με την επιστροφή της να έχει οριστεί το βράδυ της ίδιας μέρας, με την τελευταία πτήση.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια δυνατή πρόβα τζενεράλε και ο Πέτρος Μίχος θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δοκιμάζοντας τα πλάνα με τα οποία θα πορευθεί στη διάρκεια της χρονιάς. Να σημειωθεί, ότι η διοίκηση του Αιολικού ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις στους φιλάθλους, που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Ταρλά", με τις πληροφορίες του "SL" να κάνουν λόγο και για έκθεση φωτογραφίας που θα ανοίξει τις πύλες αρκετές ώρες νωρίτερα, στον προαύλιο χώρο του Σταδίου.

Νωρίτερα ωστόσο και συγκεκριμένα την Τετάρτη (31/8), ο Αιολικός θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα ξανά στον "Ταρλά". Αυτή τη φορά αντίπαλός του θα τεθεί ο περσινός πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου Αίγειρος Μυστεγνών. Ο αγώνας προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 17:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey