Φιλική εξάρα σε Αίγειρο [pics]

31/08/2016 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2016 - 22:03

Με νίκη του Αιολικού και σκορ 6-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνών, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων.

Η ομάδα του Πέτρου Μίχου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, αλλά και την αγωνιστική της ετοιμότητα αφού το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αρχίζει -εκτός απροόπτου στις 11 Σεπτέμβρη- απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είχε "βαριά πόδια", κάτι ωστόσο πολύ φυσιολογικό, αφού ξεκίνησε αρκετά μετά από τον Αιολικό τη δική του προετοιμασία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αιολικός πέτυχε τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, δείχνοντας κατά διαστήματα αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κάποιους αυτοματισμούς, που θα περίμενε κανείς να δει αργότερα μέσα στη σεζόν. Οι παίκτες του Μίχου είχαν διάθεση, παίζοντας άλλωστε για πρώτη φορά στον "Ταρλά", δημιούργησαν φάσεις και σκόραραν όμορφα σε εκτέλεση γκολ.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Το σκορ άνοιξε ο Αμπντούλ Ραζάκ στο 15ο λεπτό, για να ακολουθήσει ένα χρονικό διάστημα με καλούς συνδυασμούς αλλά κακές τελικές προσπάθειες. Ωστόσο το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τον Αιολικό σε... επιθετικό οίστρο, αφού σε οκτώ λεπτά σκόραρε τρία ακόμα γκολ. Αρχικά, στο 37', ο Τόλης Λαλάς πέτυχε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα (40') ο Χρήστου με κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του Καπταγιάννη, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 σημείωσε ξανά ο Ραζάκ (45'), κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές τους. Ο Δημήτρης Μπουρούς με καταπληκτική γυριστή κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 5-0 στο 65ο λεπτό, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του Χρήστου Ευσταθίου, ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε με αυτογκόλ ο Τάκης Ελευθερίου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κάμπερ μετά από λανθασμένη απόκρουση στο 84ο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές ο Αιολικός άφησε καλές εντυπώσεις, δεδομένης όμως και της δυναμικότητας του Αίγειρου. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου έδειξαν ως ένα βαθμό σημάδια των δυνατοτήτων τους, ωστόσο σαφέστερη εικόνα θα υπάρχει μετά το κυριακάτικο φιλικό κόντρα στη Λάρισα. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της, δείχνοντας "πιασμένη" φυσιολογικά. Σταδιακά, είναι βέβαιο πως θα βρίσκει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο, ειδικά όταν προσαρμοστούν και τα αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Ζαχαρής, Καπταγιάννης, Σαμπάνης, Χρ. Ευσταθίου, Μουτζούρης, Σπάρταλης, Λαλάς, Ραζάκ, Τόλιας, Κεσίδης, Χρήστου.
Αγωνίστηκαν και οι: Πάππος, Καδής, Τάχιας, Κριπιντίρης, Κρητικός, Μανουσάκης, Μίχος, Μπουρούς, Αμπραχαμνιάν, Χρ. Ευσταθίου, Αζίζ, Ιωαννίδης

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Κάμπερ, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Κοντονίκας, Κουρκουμέλλης, Καραδημητράκης, Καφαλούκος, Βαμβουκλής, Μ. Ελευθερίου, Αλαγιάννης, Βλαστέλλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσιπάς, Χατζηγιοβάννης, Πουλασουχίδης, Καλαφάτης, Τ. Ελευθερίου, Συβρής

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey