Διήμερο εκδηλώσεων "41 χρόνια Αιολικός"

02/09/2016 - 16:24 Τελευταία τροποποίηση στις 02/09/2016 - 17:09

Λίγες μόνο ημέρες μετά τα 41α γενέθλια του Αιολικού, η διοίκηση του συλλόγου διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων για να τιμήσει την ιστορία της ομάδας, με αφορμή και το κυριακάτικο φιλικό απέναντι στη Λάρισα.

Με κεντρικό σύνθημα "Μια πόλη, μια ομάδα, μια ιστορία", αρχικά, από αύριο το μεσημέρι θα στηθεί στον προαύλιο χώρο του "Ταρλά" έκθεση φωτογραφίας με σημαντικά στιγμιότυπα από την πολύχρονη πορεία του Αιολικού στα γήπεδα της Ελλάδας. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου και σε αυτήν θα μπορούν να περιηγηθούν και οι φίλαθλοι, που θα δώσουν το παρόν στο φιλικό με την ομάδα του Κάμπου.

Το βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 20:00 έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του φετινού ρόστερ, καθώς και η νέα φανέλα του Αιολικού, σε εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης "Motel" στην Προκυμαία.

Φυσικά, το διήμερο κορυφώνεται με το φιλικό αγώνα κόντρα στη Λάρισα του Άγγελου Αναστασιάδη, που προβιβάστηκε στη Super League.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey