Αν δεν αλλάξει κάτι, παίζει 9 ματς στον "Ταρλά"!

06/09/2016 - 10:35 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2016 - 10:58

Τη χθεσινή κλήρωση της Football League παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όχι μόνο οι παράγοντες της ΑΕΛΚ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά και οι άνθρωποι του Αιολικού, θέλοντας να πληροφορηθούν το αγωνιστικό πρόγραμμα των Καλλονιατών και να διαπιστώσουν πόσα ματς μπορούν να δώσουν στον "Ταρλά", εκείνα δηλαδή που δε συμπίπτουν με εντός έδρας αγώνες της ομάδας της Καλλονής.

Από φέτος, δεν υπάρχει ο περιορισμός της Super League, που δεν επέτρεπε σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών να χρησιμοποιούν έδρες ομάδων, που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία. Φυσικά, το παραχωρητήριο που κρατά στα χέρια της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι εκείνο στη βάση του οποίου εκδόθηκε η προσωρινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, στην περσινή κόντρα με το Δήμο Λέσβου. Έτσι, λόγω και του ότι οι Καλλονιάτες αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία, διατηρούν ακόμα το προνόμιο της προτεραιότητας έναντι του Αιολικού.

Η Football League μπορεί να κλήρωσε για το πρωτάθλημα της, όμως δεν ανακοίνωσε ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Με όσα έγιναν μάλιστα στην κλήρωση, είναι πιθανό να έρθουν τα... πάνω-κάτω, αλλά στην περίπτωση που ισχύσει ο αρχικός προγραμματισμός για έναρξη στις 25 Σεπτεμβρίου με δύο εμβόλιμες, μία το Νοέμβριο και μία τον Απρίλιο, τότε οι άνθρωποι του Αιολικού μπορούν να χαμογελούν πλατιά. Κι αυτό γιατί συνολικά 9 εντός έδρας αγώνες τους δεν συμπίπτουν με ματς της ΑΕΛΚ στη Λέσβο, κάτι που σημαίνει πως μπορούν απρόσκοπτα να διεξαχθούν στον "Ταρλά".

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα του "SL" το πρόγραμμα ΑΕΛΚ και Αιολικού:

Με * οι εκτός έδρας αγώνες, με πράσινο χρώμα τα ματς που θα διεξαχθούν εκτός απροόπτου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. 

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey