Οι δηλωμένες έδρες πλην "Ταρλά"

06/09/2016 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2016 - 19:19

Με αφορμή και τη χθεσινή κλήρωση της Football League, εν αναμονή βέβαια της οριστικοποίησης των ημερομηνιών ανά αγωνιστική, διευκρινίστηκε ως ένα βαθμό πόσα ματς θα δώσει ο Αιολικός στον "Ταρλά" φέτος, ποια δηλαδή δε συμπίπτουν με εντός έδρας υποχρεώσεις της ΑΕΛΚ.

Το "SL", ανοίγοντας το φάκελο συμμετοχής του Αιολικού προς την ΕΠΟ για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αποκαλύπτει τις εναλλακτικές έδρες που δήλωσε η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης στη διοργανώτρια, πλην του Σταδίου Μυτιλήνης. 

Πρώτη εναλλακτική επιλογή είναι το "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, για το οποίο ωστόσο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τη στατικότητα της εξέδρας σε ένα κομμάτι της, το οποίο όμως έχει ήδη περιφραχτεί από το Δήμο Λέσβου προκειμένου να μη χρησιμοποιηθεί. Δεύτερη εναλλακτική επιλογή αποτελεί το Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου ο Αιολικός έδωσε πέρυσι τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα, κόντρα στο Λεβάντε, για τον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Φέτος, δεν υπάρχει Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" στις επιλογές του Αιολικού, ένα γήπεδο που αποδείχθηκε ότι του στέρησε αρκετή από τη δύναμή του, τον κόσμο του δηλαδή, 40 χιλιόμετρα μακριά από τη Μυτιλήνη. Ο "Ταρλάς" ήταν μονόδρομος για τους "κυανόλευκους", που αν δεν προκύψει κάτι στο πρόγραμμα, θα φιλοξενήσει 9 από τα 14 εντός έδρας ματς, ενώ τόσο η Μόρια όσο και τα Λουτρά είναι ορθολογικές επιλογές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey