Με απουσίες και προβλήματα στη Βάρδα!

08/09/2016 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2016 - 19:58

Με προβλήματα θα ταξιδέψει ο Αιολικός στη Βάρδα, για την πρεμιέρα στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Από την ομάδα της Μυτιλήνης δε λείπουν οι τραυματισμοί, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμη στην έκδοση των δελτίων.

Ο Ιμπραχίμ Αζίζ και ο Απόστολος Ιωαννίδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού δεν έχουν φτάσει στην ΕΠΟ οι μπλε κάρτες τους από την Γκάνα και τη Γερμανία, αντίστοιχα. Αγώνας δρόμου όμως γίνεται από τη διοίκηση ώστε να είναι έτοιμο έως αύριο το δελτίο του Χρήστου Μουτζούρη, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Πέτρος Μίχος θα πρέπει να πορευθεί δίχως "καθαρόαιμο" αριστερό μπακ, κάνοντας εσωτερικές αλλαγές στα μετόπισθεν στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Από το μέτωπο των τραυματιών, εκτός δράσης βρίσκεται εδώ και καιρό ο Γιώργος Παληγεώργος, που αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Αμφίβολος για την πρεμιέρα είναι ο Χρήστος Κ. Ευσταθίου, που μετά από ένα χτύπημα στα πλευρά στο φιλικό με τη Λάρισα, ακολούθησε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα, δίχως να καταφέρει ούτε σήμερα να μπει στον κανονικό ρυθμό. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Πάππος έδειξε να ξεπερνά τις δικές του ενοχλήσεις και έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση. 

Ο Πέτρος Μίχος πάντως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του αμυντικού Γιώργου Τάχια, ο οποίος "κουβαλάει" ποινή μιας αγωνιστικής από το περσινό πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey