Μίχος: "Η πρεμιέρα κρύβει πολλά..."

08/09/2016 - 20:01 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2016 - 20:13

Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στο "SL" μετά τη σημερινή προπόνηση του Αιολικού, δίνοντας μια σαφή εικόνα των όσων θα επιδιώξει η ομάδα της Μυτιλήνης στην εκτός έδρας πρεμιέρα της στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

"Η πρεμιέρα κρύβει πολλά, πάντοτε. Είναι τόσο κοντά η αποτυχία από την επιτυχία. Θα τη χαρακτήριζα σαν τις παλιές έγκυες γυναίκες, που δε γνώριζαν το φύλο του μωρού που κουβαλούσαν στην κοιλιά τους επί εννέα μήνες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Θέλω να δω την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Περιμένω να δείξουν διάθεση και τρεξίματα και εφόσον μας βγουν αυτά, ελπίζω σε μια καλή αρχή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.", ανέφερε ο προπονητής του Αιολικού.

Αναφορικά με τον ΠΑΟ Βάρδας, τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ήταν καλή και πέρυσι. Έχει την εμπειρία για να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο φετινό πρωτάθλημα. Από τη μεριά μας, χτίζουμε ένα αγωνιστικό σύνολο, που θα κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Δεν θα είναι μια εύκολη έδρα για εμάς. Όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και στη διάρκεια του παιχνιδιού, οφείλουμε μέσα στο γήπεδο να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο." 

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey