Νέα συνεργασία με Λιονταράκια και Σπανό!

13/09/2016 - 12:38

Αλλαγή σελίδας σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής του Αιολικού, αφού μετά την περσινή συνεργασία με τον Οδυσσέα Ελύτη, ο ιστορικός σύλλογος της Μυτιλήνης επέλεξε να συνεργαστεί φέτος με έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει κατά το παρελθόν στο σύλλογο σε πολλαπλά επίπεδα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Σπανό, που διατηρεί στη Λέσβο το παράρτημα Μυτιλήνης της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα πορευθούν μαζί τη φετινή σεζόν στις προπονήσεις όλων των ηλικιών, αλλά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου. Η συνεργασία προβλέπει τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ με τη φανέλα του Αιολικού, όπου θα αγωνίζονται παιδιά τόσο από τις ακαδημίες των "κυανόλευκων", όσο και από τα Λιονταράκια. Μελλοντικά, οι δύο πλευρές θα έχουν και μια διαφορετική πολύπλευρη συνεργασία, υπό τη σκέπη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις από Αιολικό και Λιονταράκια, κάτι που ωστόσο αφορά το τυπικό σκέλος της συνεργασίας. Αυτό που αποτελεί δεδομένο ως αυτή τη στιγμή, είναι πως προπονητής της ομάδας νέων που θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου, θα αναλάβει ο υπεύθυνος ακαδημιών του Αιολικού, Κώστας Χατζέλλης.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey