Μίχος: "Από τα σημαντικά παιχνίδια"

16/09/2016 - 12:55 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2016 - 14:02

Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στο "SL" για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης για τους "κυανόλευκους".

"Είναι ένα από τα σημαντικά ματς της χρονιάς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Η σημαντικότητα της αναμέτρησης έγκειται όχι μόνο στο πώς θα παρουσιαστούμε εμείς απέναντι στην Παναχαϊκή, αλλά στο να διασκεδάσουμε και τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα της Βάρδας. Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο, που έχει ενισχυθεί τελευταία, είναι έμπειρος, αλλά όπως και εμείς δε βρίσκεται ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη.", ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής του Αιολικού.

Η διοίκηση του Αιολικού, σε μια προσπάθεια να προσφέρει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το ματς, ανακοίνωσε χθες και μειωμένο εισιτήριο στα 5€ για τη θύρα 6 του Σταδίου Μυτιλήνης. Στις υπόλοιπες θύρες (1,2,4) του "Ταρλά" τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10€, ενώ στη σκεπαστή εξέδρα των επισήμων 12€.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey