Υπάρχει θέμα με Καδή - Σαμπάνη!

04/10/2016 - 12:21 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2016 - 13:28

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Αλέξη Καδή και του Γιώργου Σαμπάνη στον Αιολικό. Οι δύο παίκτες βρίσκονται κοντά στην έξοδο από την ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο οι δύο περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές ως προς τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Ο Καδής είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή και βάσει του εσωτερικού κανονισμού τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή. Την επόμενη εβδομάδα, παρά το ότι βρέθηκε στις προπονήσεις πλην μίας λόγω ίωσης, ο παίκτης έμεινε ξανά εκτός αποστολής για το ματς με το Λουτράκι. Τότε, η απόφαση αυτή θεωρήθηκε ως... σιωπηλή παράταση της τιμωρίας του από μέρους της διοίκησης. Ο Καδής, αν και προπονήθηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν και πάλι εκτός 18άδας από το ματς με τον Παναρκαδικό, ενώ όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του "SL" δεν προσκλήθηκε καν στο γεύμα της ομάδας πριν το παιχνίδι με πρωτοβουλία της διοίκησης.

Ο Πέτρος Μίχος έχει εκφραστεί πολλάκις θετικά για την αξία του παίκτη και μάλιστα απέδειξε πως ήταν στις βασικές του επιλογές, ξεκινώντας τον στην 11άδα στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Βάρδας. Έκτοτε όμως, συμμερίζεται την κρίση της διοίκησης και ο Καδής βρίσκεται στην εξέδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει υποπέσει και σε δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα τις τελευταίες ημέρες, με τις δύο πλευρές να αναζητούν πλέον τρόπο για να λυθεί η συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καδής είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής εντός των αποδυτηρίων, αγωνιζόμενος φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο ίδιος από την πλευρά του επισημαίνει στο περιβάλλον του πως ζήτησε να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους, αφού δεν προλαβαίνει να συνδυάσει το ποδόσφαιρο, σε τέτοιο επίπεδο, με τη δουλειά του. Μάλιστα αναζητά πλέον μια ομάδα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πρόβλημα έχει προκύψει όμως και με τον Γιώργο Σαμπάνη, που ενημέρωσε τη διοίκηση ότι επιθυμεί να φύγει από τον Αιολικό. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος αποτελεί μάλιστα έναν ελπιδοφόρο παίκτη, που για λόγους υγείας δεν είχε μέχρι σήμερα την εξέλιξη που όλοι θα επιθυμούσαν, εξέφρασε την πρόθεσή του να προσηλωθεί στα μαθήματά του, αγωνιζόμενος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην ομάδα του χωριού του, τον Ανδρονικά Παρακοίλων, εκεί δηλαδή που παίζει φέτος και ο αδερφός του Μάκης Σαμπάνης. Η διοίκηση του Αιολικού βέβαια είναι χολωμένη με το γεγονός ότι μεσούσης της σεζόν, δεν είναι τόσο εύκολο να βρει παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ, ειδικά όταν πρέπει να στραφεί στην αγορά εκτός νησιού.

Για την απόκτηση του Σαμπάνη εξέφρασαν ενδιαφέρον, πλην του Ανδρονικά Παρακοίλων (που αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣΛ), τόσο ο Αίγειρος Μυστεγνών όσο και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής. Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση του Αιολικού, το συγκεκριμένο ζήτημα θα λυθεί μετά από νέο διοικητικό συμβούλιο εντός των προσεχών ημερών.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Μίχος βλέπει την αμυντική του γραμμή να... αποδεκατίζεται. Μετά τη φυγή του Σαλταμάρα το καλοκαίρι, που υπολογιζόταν για βασικός, ακολούθησε η παραχώρηση του Τριλιανού στον Αίγειρο ώστε να πάρει ματς στην Α' Κατηγορία και τώρα ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται προ τετελεσμένων γεγονότων, χάνοντας ουσιαστικά δύο ακόμα λύσεις στα μετόπισθεν, εφόσον φύγουν τελικά Καδής και Σαμπάνης. Αν δεν αλλάξει κάτι, είναι πολύ πιθανό ο Αιολικός να κινηθεί τουλάχιστον για την απόκτηση ενός ή και δύο παικτών, εφόσον το επιτρέψουν οι οικονομικές του δυνατότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey