Μοναδικός απών ο Καπταγιάννης

07/10/2016 - 18:48 Τελευταία τροποποίηση στις 07/10/2016 - 18:53

Η αποστολή του Αιολικού αναχωρεί σε λίγη ώρα ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Ο Πέτρος Μίχος είδε τον Καπταγιάννη να μην μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής. Υπενθυμίζεται ότι ο Μυτιληνιός αμυντικός είχε τραυματιστεί τη Δευτέρα στην προπόνηση, πέφτοντας στο τοιχίο του γηπέδου Αγίας Μαρίνας. Επιπρόσθετα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον έμπειρο τεχνικό, ενώ λευκό είναι και το απουσιολόγιο από τιμωρίες. 

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του Αιολικού στην έδρα του Αστέρα Αμαλιάδας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής (9/10), ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης, κατά την επιστροφή της στη Λέσβο.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey