Παραίτηση-βόμβα Μίχου!

10/10/2016 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2016 - 14:00

Κεραυνός εν αιθρία στον Αιολικό, ελάχιστες ώρες μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού ο Πέτρος Μίχος παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας της Μυτιλήνης!

Ο έμπειρος προπονητής επικαλέστηκε διαφωνία του με τη διοίκηση, στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και συγκεκριμένα στο πώς οι άνθρωποι του Αιολικού διαχειρίστηκαν κάποιο σημαντικό ζήτημα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα εντός της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" δεν πρόκειται για οικονομικής φύσης θέμα. Εξάλλου την Παρασκευή η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε πληρωμές, ενώ στα αποδυτήρια κατά την τελευταία προπόνηση βρέθηκε και ο Σταύρος Γριπιώτης, ενημερώνοντας πως με την επιστροφή της ομάδας από την Αμαλιάδα τη Δευτέρα θα αποπληρωθούν και όσες οφειλές καλύφθηκαν ως ένα βαθμό πριν την αναχώρηση για το ματς με τον Αστέρα.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού ματς. Εκεί μάλιστα αναφέρθηκε από μέρους του πως η διοίκηση του συλλόγου ήταν ενήμερη (!) από την Πέμπτη για την απόφαση του αυτή. Γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για το τι ενέργειες έγιναν στο μεσοδιάστημα, ώστε να μεταπειστεί ο Αγρινιώτης τεχνικός, που πάντως κράτησε -όπως αποδεικνύεται- μέσα του όσα σκεφτόταν τα τελευταία 24ωρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό ούτε οι ποδοσφαιριστές του! Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είχαν μια έκφραση απορίας στο πρόσωπό τους, ακούγοντας τον να τους ανακοινώνει ότι παραιτείται, ενώ σχολίαζαν μεταξύ τους ότι είναι αδιανόητο να δημιουργούνται εκ των έσω ζητήματα, ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκει το δρόμο προς τις νίκες.

Ο Πέτρος Μίχος δεν επέστρεψε μαζί με την αποστολή από την Αμαλιάδα, αλλά αυτό ήταν προγραμματισμένο εξαρχής, έχοντας εισιτήριο για την Τρίτη, αλλά είναι άγνωστο αν θα γυρίσει τελικά στο νησί. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αν και μέχρι τότε ίσως υπάρχουν επίσημες ενημερώσεις. 

Το "SL" παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέλθει με όλες τις νεότερες πληροφορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey