Πολλαετίδης: "Μας βοήθησε ο κόσμος!"

07/11/2016 - 13:46 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2016 - 14:01

Στη συγκλονιστική παρουσία των Μυτιληνιών φιλάθλων στις εξέδρες του Ταύρου στάθηκε ο προπονητής του Αιολικού Γιάννης Πολλαετίδης, στις δηλώσεις του στο "SL", μετά τη νίκη επί του Φωστήρα με 1-2.

"Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο, που μας είχε κλείσει και ο διαιτητής στην περιοχή μας. Με τη φωνή του, με την παρουσία του, μας έδωσε δύναμη να κρατήσουμε τη νίκη. Το έχω πει ξανά και θα το λέω συνέχεια. Ομάδα δίχως κόσμο δεν έχει μέλλον. Στόχος μας είναι να φέρνουμε κάθε φορά όλο και περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.", ανέφερε ο νεαρός τεχνικός.

Σχετικά με τον αντίπαλο, ο Γιάννης Πολλαετίδης επεσήμανε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα. Από την πλευρά μας ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με το ματς κόντρα στη Θήβα. Είχαμε πάθος και βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο. Παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι, αλλά από ένα δικό μας λάθος βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Στην πορεία μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και φτάσαμε στην ανατροπή. Ήταν μια νίκη, που τη χρειαζόταν η ομάδα. Αλλά για να έχει αξία, θα πρέπει να την ντουμπλάρουμε και απέναντι στη Χαλκίδα. Το ότι περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και κατορθώσαμε να νικήσουμε και μια τόσο αρνητική παράδοση, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά και να παρουσιαζόμαστε συνεχώς καλύτεροι."

Οι παίκτες του Αιολικού επέστρεψαν το πρωί στη Μυτιλήνη ακτοπλοϊκώς, αλλά θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο με κανονική προπόνηση, αφού το προγραμματισμένο ρεπό είναι για αύριο, λόγω και της τοπικής εορτής με την απελευθέρωση της Μυτιλήνης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey