Ήθελε Δευτέρα η Παναχαϊκή, πάει για Κυριακή πρωί!

07/11/2016 - 18:10 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2016 - 14:18

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια στον Αιολικό μετά τη νίκη επί του Φωστήρα και άμεσα παίκτες και προπονητής στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας διεξάγεται στην Πάτρα και παρά το ότι υπήρχε μια κρούση από την ομάδα της Παναχαϊκής για να διεξαχθεί η αναμέτρηση τη Δευτέρα, στον Αιολικό δεν σκέφτονται κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Γιάννης Πολλαετίδης τονίζει πως προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα και υπό αυτό το πρίσμα, το να διεξαχθεί το ματς του κυπέλλου Δευτέρα αντί Κυριακής θα στερήσει από την ομάδα μια ημέρα προετοιμασίας για την αναμέτρηση στην Εύβοια. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Αιολικού αναμένεται να καταθέσουν αίτημα προς την ΕΠΟ για να διεξαχθεί ο αγώνας στις 11 το πρωί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά κατά την επιστροφή τους στη Λέσβο.

Στον Αιολικό δεν παρεκκλίνουν ούτε... εκατοστό από το αγωνιστικό τους πλάνο και όλα δείχνουν πως όπως συνέβη και στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, έτσι και κόντρα στην Παναχαϊκή θα δοθεί φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey