Πολλαετίδης: "Τέτοιες νίκες διαμορφώνουν χαρακτήρα"

11/12/2016 - 18:44

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης εμφανίστηκε ο Γιάννης Πολλαετίδης στις δηλώσεις του στο "SL", μετά το τέλος του αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου (2-1).

Ο προπονητής του Αιολικού, ωστόσο, προσπάθησε παρά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του: "Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε τα στάνταρ απόδοσης που είχε η ομάδα σε προηγούμενα παιχνίδια. Απειληθήκαμε αρκετά στα στημένα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε εν όψει της απαιτητικής συνέχειας. Σίγουρα η νίκη αυτή μας ανεβάζει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αλλά αυτό που λέω και στους παίκτες μου, είναι ότι ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μπήκαμε δυνατά και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν καθαρίσαμε το ματς όταν έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, με ανεπίτρεπτα λάθη σε τόσο κρίσιμο σημείο ακόμα και στην τοποθέτηση του τείχους. Όμως ανταπεξήλθαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Τέτοιες νίκες διαμορφώνουν χαρακτήρα σε μία ομάδα."

Ο Γιάννης Πολλαετίδης έκανε όμως και ξεχωριστή αναφορά σε δύο ποδοσφαιριστές του, που αγωνίστηκαν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν: "Θέλω να αναφερθώ στον Δήμο Μανουσάκη και στον Σπύρο Μίχο. Είναι δύο πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές, που ειλικρινά δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Ο Δήμος μπήκε στα τελευταία λεπτά, παρά το ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ενώ και ο Σπύρος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο αν και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την κατάκτηση της νίκης. Θέλω να συγχαρώ και τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν με τη φωνή τους επί 90 λεπτά."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey