Πολλαετίδης: "Είχαμε... άγκυρα στα πόδια"

14/12/2016 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2016 - 18:13

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Γιάννης Πολλαετίδης, στις δηλώσεις του στο "SL" μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή, που αποτέλεσε το αποχαιρετιστήριο ματς του Αιολικού στη διοργάνωση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, λόγω της ήττας με 1-0.

"Στα πρώτα 45 λεπτά ήταν λες και είχαμε άγκυρα στα πόδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός, αναφερόμενος στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του, στην κούραση από το δεύτερο ματς μέσα σε λίγα 24ωρα και από το ταξίδι. "Δεν είχαμε ανάσες, δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε, ούτε και να αντιδράσουμε μετά το 1-0. Σταδιακά στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και είχαμε κάποιες καλές στιγμές με Μανουσάκη, Μπουρού και Ιωαννίδη, στις οποίες θα μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε. Η Παναχαϊκή έπαιξε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, μας έκλεισε τους διαδρόμους και έκανε το γνωστό ματς τακτικής της μετά την επίτευξη του γκολ της. Για εμάς το σημαντικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα."

Μιλώντας για όσα ακολουθούν, με την αποστολή του Αιολικού να μένει στην Πάτρα ως και την Κυριακή, για τον αγώνα με την Αχαϊκή, ο Γιάννης Πολλαετίδης επεσήμανε: "Το Κύπελλο ολοκληρώθηκε για εμάς και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με την Αχαϊκή για το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που θα μείνουμε στην Πάτρα, η διοίκηση έχει κανονίσει να προπονηθούμε σε ένα γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο που μένουμε, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο. Μετά τις δύο σερί νίκες στο γήπεδο μας, θέλουμε ακόμα μία που θα μας επιτρέψει να φτιάξουμε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας και να διευρύνουμε αυτό το θετικό σερί επιτυχιών μας." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey