Ματαιώνεται το Live Streaming στο Αχαϊκή-Αιολικός!

17/12/2016 - 20:08

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε για τη ματαίωση του Live Streaming στον αγώνα Αχαϊκή-Αιολικός. Δυστυχώς, παρά το γεγονός πως το "SL", σε συνεργασία με την ιστοσελίδα "Telesport.gr" έκαναν μεγάλη προσπάθεια για τη μετάδοση από την Πάτρα και μάλιστα, για πρώτη φορά με δύο κάμερες, ώστε το τηλεοπτικό αποτέλεσμα να είναι ιδιαιτέρως ποιοτικό, ενημερωθήκαμε μόλις πριν από τη διοίκηση της Αχαϊκής, πως τελικά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το "SL" ζητά συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της τηλεοπτικής μετάδοσης, για την πρόθεσή τους να στηρίξουν με χαρά αυτήν την προσπάθεια. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Telesport.gr:

H αυριανή (κυριακάτικη) συμπαραγωγή του telesport.gr με το sportlesvos.gr και η ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού Αχαϊκή-Αιολικός ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ, αφού παρότι η μετάδοση του αγώνα είχε συμφωνηθεί από 10ημέρου έναντι συγκεκριμένου τιμήματος, δεν φρόντισε τα δέοντα για την έκδοση της σχετικής άδειας από την ΕΠΟ. Ζητούμε συγνώμη από το κοινό και επιφυλασσόμαστε για περισσότερες και ποιοτικότερες μεταδόσεις!

“t”

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey