Αυτογκόλ στην Κάτω Αχαγιά!

18/12/2016 - 15:07 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2016 - 17:29

Βαριά ήττα γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα της Αχαϊκής, την πρώτη του στο πρωτάθλημα με τον Γιάννη Πολλαετίδη στον πάγκο του και επίσης πρώτη μετά την πρεμιέρα και την απώλεια στη Βάρδα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό από την Αχαϊκή, δεχόμενη δύο... αυτογκόλ στα πρώτα 8 λεπτά της αναμέτρησης. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 4' με αυτογκόλ του Τάχια και στο 8' έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Μίχου! Με δύο γκολ στην πλάτη, ήταν πολύ δύσκολο για τον Αιολικό να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ιδανικό ξεκίνημα, φόρτωσαν με άγχος και εκνευρισμό τους παίκτες του Αιολικού και την ίδια στιγμή το ματς έγινε σκληρό, με τις κίτρινες κάρτες να προσθέτουν έξτρα πίεση στους Μυτιληνιούς.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, ενώ ο Αιολικός έμεινε στο 61ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κρητικού. Λίγο αργότερα δέχθηκε και τρίτο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντινόπουλου στο 66ο λεπτό, με την Αχαϊκή να φτάνει σε μια εμφατική νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξανδρος Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος (57' Ρίλντι), Κωνσταντινόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος (71' Παπαδάτος), Κωστούλας, Μενίκου (79' Δριμάλας), Αναγνωστόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Κρητικός, Μίχος, Τάχιας (46' Καπταγιάννης), Μανουσάκης (70' Ιωαννίδης), Παληγεώργος, Μπουρούς, Χ.Κ. Ευσταθίου, Χρήστου (18' λ.τρ. Ραζάκ)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey